به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قصد داریم امروز شما را با طرز تهیه شیرینی خوشمزه رز آشنا کنیم.
بیشتربخوانید
مواد لازم:
کره ۱۲۵ گرم (در دمای اتاق)
روغن مایع ۱ استکان
ماست نصف لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
سمولینا ۱ فنجان
پودر وانیل ۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
آرد ۳ لیوان
مواد لازم برای شربت:
آب ۳ لیوان
شکر ۳ لیوان
آبلیمو ۱ قاشق مرباخوری.
اول شربت درست میکنیم
مرحله اول: تهیه سس شیرینی گل رز
ابتدا شکر و آب را در قابلمه میجوشانیم و بعد از ۵ تا ۶ دقیقه آبلیمو را به آن اضافه میکنیم. بعد از غلیظ شدن، اجازه دهید تا کاملا خنک شود.
مرحله دوم:
همهی مواد به جز آرد (و البته مواد شربت!) را با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شود. بعد از یک دست شدن، آرد را کم کم به مخلوط اضافه میکنیم تا زمانی که به دست نچسبد.
مرحله سوم:
وقتی که دیگر خمیر به دست نچسبید، روی آن را با سلفون بپوشانید و خمیر را با وردنه صاف کنید.
مرحله چهارم:
سلفون را بردارید و با قالب گرد (کاتر گرد) خمیر را به صورت دایره دایره ببرید. ۳ یا ۴ عدد از دایرهها را پشت سر هم، به طوری که دایرهی بعدی وسط دایره قبلی قرار گیرد، بچینید. آنها را رول کنید و با چاقو از وسر نصف کنید و به صورت عمودی داخل سینی که کف آن را از قبل کاغذ روغنی گذاشتید، بچینید. سینی را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه بگذارید تا شیرینیها بپزند.
شیرینی گل رز
مرحله پنجم:
بعد از ولرم شدن شیرینی ها، شربت سرد را که از قبل آماده کرده بودید روی آنها بریزید.
شیرینی گل رز
ریختن شربت گل رز
نکات کلیدی پخت شیرینی گل رز:
– میتوانید هنگام رول کردن دایرههای خمیری، وسط آن پودر بادام، پسته و فندق و حتی کشمش بریزید و شیرینی تان را خوشمزهتر کنید.
مغز بادام در رول شیرینی گل رز
– میتوانید دایرههایی که پشت سر هم میچینید را یکی در میان شکلاتی کنید تا گل رزتان زیباتر شود.
– تعداد دایرههایی که پشت سر هم میچینید میتواند بسته به سلیقه تان ۳ یا ۴ عدد باشد.
– میتوانید به جای قالب دایرهای از قالی گل برای برش خمیر استفاده کنید.
منبع: مامی فود
انتهای پیام/