به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، رهام پیکری در نشست کارگروه اشتغال شهرستان مرودشت، گفت: یکهزار و ۲۳۶ پرونده مشاغل آسیب دیده از بیماری کرونا در شهرستان مرودشت تشکیل شده است که مجموع تسهیلات درخواستی برای این تعداد پرونده معادل ۲۰۵ میلیارد ریال است.
او با تاکید بر عزم دولت برای حمایت از مشاغل آسیب دیده از بیماری کرونا، افزود: پیشبینی میشود، ظرف روزهای آینده آمار متقاضیان دریافت تسهیلات حمایتی دولت برای مشاغل آسیب دیده از شیوع ویروس کرونا در این شهرستان افزایش یابد و شمار پروندههای تشکیل شده در این زمینه به بیش از ۲ هزار پرونده فزونی یابد.
پیکری ادامه داد: همچنین یک هزار و ۱۵۷ راننده وسایل نقلیه عمومی برون و درون شهری و ناوگان حمل بار برای دریافت این تسهیلات در شهرستان مرودشت ثبتنام کردهاند.
پیکری اضافه کرد: به ازای هر فرد شاغل بیمه شده در کارگاهها و صنوف آسیب دیده، رقمی بین ۱۲۰ میلیون تا ۱۶۰ میلیون ریال تسهیلات پرداخت خواهد شد.
فرماندار ویژه شهرستان مرودشت اظهار داشت: همچنین ۷۵۰ میلیارد ریال اعتبار به صورت شناور برای حمایت از صاحبان مشاغل در ۱۴ رسته که به شدت از موضوع شیوع کرونا آسیب دیدهاند تخصیص داده شده و در صورتی که استقبال متقاضیان استفاده از از این اعتبار زیاد باشد، امکان افزایش این اعتبار نیز وجود دارد.
پیکری گفت: براساس تصمیم اخیر هیات دولت، مشاغل تحت نظارت جهاد کشاورزی از جمله گلخانهها نیز شامل دریافت تسهیلات حمایتی دولت شدهاند.
او ادامه داد: تمام دستگاههای اجرایی شهرستان مرودشت موظف هستند، مشاغلی که زیر پوشش آنها هستند و در ۱۴ رسته آسیب دیده از کرونا قرار دارند، تا پایان تیرماه ۹۹ برای دریافت تسهیلات معرفی کنند.
پیکری، در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: سرمایهگذار بخش خصوصی، متقاضی راهاندازی واحد تولیدی سیانور در این شهرستان است که برای انجام این کار زمین آن در حال تامین است و امید است به زودی بخش خصوصی فعالیت خود را در این عرصه آغاز کند.
او، همچنین با اشاره به توسعه صنایع پلیمری در شهرستان مرودشت گفت: در این باره اختلافی در زمینه اراضی با شهرستان زرقان وجود دارد که با جدیت پیگیر رفع این موانع هستیم.
فرماندار ویژه شهرستان مرودشت همچنین به موضوع وجود سگهای ولگرد که به عنوان یک معضل دیرینه آسایش شهروندان را سلب کرده، اشاره و بیان کرد: شرکت خصوصی به نام ستاره کهکشان پارسه برای ساماندهی اینگونه سگها آماده سرمایهگذاری است.
پیکری افزود: با تصویب طرح ساماندهی سگهای ولگرد در کارگروه اشتغال این شهرستان، زمین این مجموعه نیز از طریق منابع طبیعی تامین خواهد شد و پیمانکار این پروژه نیز باید انجام امور لازم را برای ساماندهی این معضل قدیمی مرودشت در دراز مدت، متعهد شود.
او ادامه داد: عقیم سازی، واکسیناسیون و اصلاح نژاد سگهای ولگرد از جمله مواردی است که باید در روند ساماندهی آنها با جدیت مدنظر قرار گیرد.
عزم جدی دولت برای حمایت از مشاغل آسیب دیده از کرونا
رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان مرودشت نیز در این نشست گفت: دولت به جد پیگیر این مساله است که تمام کسب و کارهایی که از شیوع ویروس کرونا آسیب دیدهاند با دریافت تسهیلات، رونقی در کسب و کار آنها ایجاد شود.
محمد ژوبین، با بیان اینکه سلامت مردم باید تامین و در کنار آن اقتصاد و معیشت جامعه نیز با مشکل جدی مواجه نشود، افزود: بسیاری از کسب و کارها در شرایط سختی قرار دارند و همچنان تلاش میشود که مشاغل آسیب دیده از این ویروس سرپا بماند.
او بیان کرد: یکی از راهکارهایی که دولت برای حل این مشکل ارائه کرده، پرداخت تسهیلات به کسب و کارهایی است که از این مساله آسیب بیشتری متحمل شدهاند و مشاغل به شدت آسیب دیده از کرونا در ۱۴ رسته مشخص شده است که به این کسب و کارها تسهیلات تعلق خواهد گرفت.
ژوبین ادامه داد: بر اساس آخرین آمار، شهرستان مرودشت بعد از کلانشهر شیراز و شهرستان آباده از نظر تعداد ثبتنام کنندگان متقاضی استفاده از این تسهیلات در رتبه سوم قرار دارد.
او، همچنین مدت زمان پرداخت تسهیلات را براساس برنامه زمانبندی تعیین شده، از ابتدای مردادماه ۹۹ تا پایان همین ماه عنوان کرد.
انتهای پیام/