مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت گفت: برداشت نیمه مکانیزه زیره در ۱۵۰ هکتار از مزارع این شهرستان پایان یافت.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، عزیز رحیمی با اشاره به اینکه طول دوره رشد گیاه زیره ۱۰۰ تا ۱۱۰ روز است، افزود: زیره سبز به صورت نیمه مکانیزه و با دستگاه کمبینات دراسفند کشت و در تیرماه نیز برداشت می‌شود.

رحیمی با اشاره به اینکه روش مکانیزه و نیمه مکانیزه کاهش هزینه برداشت و افزایش تولید محصول را در پی دارد، افزود: زیره تولیدی در مرودشت عاری از هرگونه سموم و کود‌های شیمیایی است و می‌توانیم از این محصول به عنوان محصول سالم نام ببریم.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت با بیان اینکه کشت و برداشت مکانیزه گیاهان دارویی در مرودشت رو به افزایش است، تصریح کرد: در سال جاری ۳۵ هکتار از مزارع زیره سبز به صورت یکپارچه و به صورت مکانیزه و مستقیم کشت شده است.

به گفته او؛ نیازآبی کم و از طرفی همزمانی دوره رشد این محصول با نزولات جوی، کم توقع بودن این گیاه و اقتصادی بودن تولید، سهولت داشت، کاشت و برداشت آن از مزایای کشت این محصول است.

رحیمی با اشاره به شوری بخشی از زمین‌های کشاورزی شهرستان مرودشت، یادآور شد: زیره یکی از محصولاتی است که نسبت به شوری خاک تا حدود زیادی مقاوم است و کشت زیره سبز در این اراضی از جمله رویکرد‌های مدیریتی مناسب جهت توسعه کشت این محصول است.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار