به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه بال مرغ کبابی با سیر و پنير پارمسان را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم براى تهیه بال مرغ کبابی با سیر و پنیر پارمسان به تعداد ۴ تا ۶ نفر:
۱/۵ کیلو بال مرغ
یک قاشق غذاخورى روغن زیتون
۱/۲ فنجان کره
یک قاشق چایخورى سیر خرد شده یا پودر سیر
پیازچه یک تا دو عدد
یک قاشق چایخورى پاپریکا
یک قاشق چایخورى فلفل سیاه
یک قاشق چایخورى نمک
دو الی سه قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
دو قاشق چایخورى فلفل سبز خرد شده
۱/۲ فنجان پنیر پارمسان
بیشتر بخوانید
طرز تهیه بال مرغ کبابی با سیر و پنیر پارمسان:
بالهاى مرغ را با کمی نمک و فلفل (در صورت دلخواه پیاز) طعم دار و کمی چرب کرده، و روى باربیکیو گازى یا منقل ذغالى چیده تا پخته شود.
در این فاصله، کره را آب کرده، و با بقیه مواد لازم سیر، پیازچه، فلفل سبز، آب لیمو، نمک و فلفل، پاپریکا مخلوط کنید.
بالهاى پخته را به ٣/۴ مخلوط کره آغشته کرده و به آن کمی پنیر پارمسان زده و مجددا روى حرارت بالا کباب کرده تا برشته و قهوه اى شوند. از روى حرارت برداشته و باقى مواد طعم دار کننده روى بالها ریخته و با سس دلخواه سرو میکنیم.
منبع:ashpazi_khebreha
انتهای پیام/