معاون آموزشی وزیر علوم گفت: دانشگاه‌ها می‌توانند برگزاری کلاس‌های عملی را بیش از این نیز به تعویق بیندازند.

علی خاکی صدیق معاون آموزشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره برگزار نشدن کلاس‌های عملی و امتحانات این دروس و میزان مجاز بودن دانشگاه‌ها در به تعویق انداختن برگزاری آن اظهار کرد: دانشگاه‌ها حق دارند با توجه به شرایط حساس کشور به دلیل شیوع ویروس کرونا، بیش از این نیز برگزاری کلاس‌های عملی را به تعویق بیندازند.

او ادامه داد: با توجه به تشدید بیماری و اولویت حفظ سلامت دانشجویان و استادان، اگر دانشگاه‌ها شرایط را به گونه‌ای ارزیابی کنند که با برگزاری این کلاس‌ها و آزمون‌ها ممکن است مشکلی برای دانشجویان به وجود بیاید، می‌توانند کلاس‌های عملی را بیشتر از این هم به تعویق بیندازند.

معاون آموزشی وزارت علوم درباره احتمال ارائه نشدن دروس عملی در ترم آینده با توجه به شیوع کرونا افزود: امکان لغو ارائه دروس عملی و برگزار نشدن امتحانات عملی وجود ندارد و فقط برگزاری آن به تعویق می‌افتد.

خاکی صدیق درباره اعتراض برخی دانشجویان به نمره آزمون‌های مجازی و امکان برگزار شدن دوباره این آزمون‌ها بیان کرد: این امر بستگی به دانشگاه دارد و دانشجویان اعتراض خود را رسمی منعکس کنند؛ استادان مربوطه بر اساس آئین نامه باید به دانشجویان معترض پاسخ دهند و برای این دانشجویان، مورد به مورد تصمیم گیری شود.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۱۵:۱۹ ۱۹ تير ۱۳۹۹
آموزش دانشگاه ها باید مجازی باشه.