به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، شبنم تهرانی متخصص بیماریهای عفونی بیمارستان لبافی نژاد تهران با اشاره به اینکه تعداد مراجعان به اورژانس و کلینیک ها زیاد شده است و ما با موج جدید بیماری کرونا روبه رو هستیم، اظهار کرد: به دلیل افزایش میزان مراجعه به بیمارستان ها ما با کمبود تخت مواجه هستیم و مطالعات انجام گرفته نشان می دهد که بهترین راه مقابله با بیماری کووید ۱۹ پیشگیری است و به مردم توصیه میکنم که کرونا را جدی بگیرند.
بیشتر بخوانید
او در خصوص دستگاه ونتیلاتور گفت: دستگاه ونتیلاتور با کپسول اکسیژن متفاوت است و بیمارانی که نوع شدید کرونا را گرفته باشند به دلیل مسائل مختلف به سمت نارسایی تنفسی میروند که در این زمان تنفشان به خودی خود و به طور طبیعی انجام نمیشود و نیازمند استفاده از دستگاه تنفسی هستند.
او اضافه کرد: در چنین حالتی فرد به خوبی نمی تواند صحبت کنند و به خاطر اینکه بتواند لوله دستگاه ونتیلاتور را تحمل کند ما سطح هوشیاری فرد را کم می کنیم.
او بیان کرد: افرادی که از دستگاه ونتیلاتور استفاده می کنند غذا به خوبی نمی خورند و جدا کردن آنها از دستگاه به دلیل مشکلات تنفسی کمی سخت می شود.
تهرانی ادامه داد: فرد مبتلا به مرور زمان آنتیبادی و محفاظتش در برابر بیماری کرونا را از دست می دهد و افراد مبتلا ممکن است دوباره به کرونا دچار شوند.
تهرانی گفت: در موج اول و دوم بیماری کرونا اطفال نیز مبتلا به بیماری کرونا با علائم نوع متوسط خفیف و شدید شده به طوری که برخی از آنها به دلیل مشکلات تنفسی نیازمند بستری در بیمارستان ها و مراکز درمانی شده اند و امروزه تخت های ویژه اطفال نیز در حال پر شدن است.
انتهای پیام/