به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه مرغ ذغالی در خانه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
ابتدا مرغها رو با نمک و زردچوبه مزه دار کنید و یک ساعت بگذارید استراحت کنه.
در یک ظرف روغن بریزید و بگذارید داغ بشه حالا مرغها رو با شعله کم سرخ کنید.
شعله کم به این علته که مرغ علاوه بر سرخ شدن مغز پخت هم بشه.
بیشتر بخوانید
دو قاشق سس مایونز رو با دو لیوان آب مخلوط کنید و نصف استکان زعفران دم کشیده رو بهش اضافه کنید.
مقدار سس مایونز و آب بستگی به تعداد مرغها داره قانونش برای ۴ تکه مرغ یک قاشق سس مایونز هست.
سس آماده شده رو کنار بگذارید.
یک عدد پیاز بزرگ خلال کنید.
بعد از این که مرغها سرخ شد و تموم شد پیازها رو در همون روغن سرخ کنید و روغن رو دور بریزید.
مرغها رو کف ماهی تابه بچینید و پیازها و سس رو روش بریزید.
گاز رو روشن کنید و صبر کنید تا سس غلیظ بشه و حدود دو سه قاشق ازش باقی بمونه.
یک ظرف کوچیک روحی وسط ماهی تابه بزارید.
دو عدد ذغال بزرگ رو بزارید روی گاز خوب سرخ بشه و بگذارید داخل ظرف.
دو سه قطره از روغن مرغ رو بریزید روی ذغالها و به محض دود کردن سریع درب ماهی تابه رو بگذارید و اجازه بدید مرغها حسابی ذغالی و دودی بشن.
نکته: به جای سس مایونز میتونید از رب گوجه فرنگی هم استفاده کنید.
منبع: ashpazie emrozi
انتهای پیام/