به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قهوه ترک نوعی از سرو قهوه میباشد که درجه پودر کردن قهوه و سرو آن متفاوت با قهوه اسپرسو و فرانسه است. در این قهوه از دانه قهوه برشته شده و کاملا پودرشده استفاده میشود. در ادامه با یک روش تهیه قهوه ترک آشنا شوید.
مواد لازم:
پودر قهوه ۲ قاشق مرباخوری سرپر
آب ۱ فنجان
شکر ۱ قاشق مرباخوری سرپر
بیشتر بخوانید
نحوه درست کردن قهوه ترک:
برای طرز تهیه قهوه ترک، ابتدا به اندازهی فنجانتان آب داخل قهوه جوش بریزید. اگر تمایل داشتید قهوه ترک شما کمی شیرین باشد ۱ قاشق شکر را اکنون اضافه کنید و بعد قهوهها را هم اضافه کنید و با قاشقی کوچک به آرامی مخلوط کنید. بعد از هم زدن و بعد آن را روی حرارت خیلی ملایم قرار بدهید روی قهوه مقداری کف ایجاد میشود، آن را با قاشق بردارید و داخل فنجان بریزید.
باز قهوه را روی حرارت ملایم قرار بدهید باز هم روی آن کف ایجاد میشود آنها را بردارید و داخل فنجان بریزید و باز روی حرارت ملایم قرار بدهید. اگر باز کف کرد آن را بردارید. اجازه ندهید قهوه بجوشد اگر قهوه تان قل زد تلختر میشود و مزهی بدی میدهد.
این کفهای قهوه همان فوم قهوه تان است که جدا کردید. به آرامی قهوه را داخل فنجان بریزید تا کفهای داخل فنجان از بین نروند. اگر تمایل داشتید قهوه ترکتان شیرینتر باشد هنگام سرو باز شکر به آن اضافه کنید.
نکاتی برای طرز تهیه قهوه ترک:
• قهوه ترک را هرگز به حال خود رها نکنید، زیرا با این روش میجوشد و مزهی آن تغییر میکند.
• برای نوشیدن قهوه چند دقیقه صبر کنید تا پودر قهوه ته نشین شود سپس آن را بنوشید.
• ته نشین شدن قهوهها را در فنجان، میل نکنید و آن را برای فال قهوه نگه میدارند.
• میزان پودر شدن قهوه در قهوه ترک بسیار بیشتر است.
• قهوه ترک را معمولا با آب سرد یا عرق نعنا و شکلات میل میکنند این کاملا سلیقهای است.
• قهوه ترک را با قهوه جوشهای معمولی و روی حرارت خیلی ملایم تهیه کنید.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/