
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، سیامک محبی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: واحد بهداشت محیط و حرفهای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم از ۱۰ تا ۱۳ تیرماه، موفق به بازرسی از هزار و ۲۷۳ واحد شده که ۷۸۳ واحد پروتکلهای بهداشتی را رعایت میکردند
او یادآور شد: همچنین در این مدت چهار رستوران و تالار که دستورات بهداشتی را رعایت نمیکردند، پلمب شدند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم خاطرنشان کرد: ۸۹۹ کیلوگرم انواع مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف نیز معدوم شد و از ۴۰ مورد نمونه برداری آب و مواد غذایی صورت گرفت.
او خاطرنشان کرد: همچنین برای ۱۳۳ واحد اخطار صادر شده و ۱۸ مورد پیگیری شکایات مردمی انجام شد.
انتهای پیام/الف