در مطلب زیر طرز تهیه پیاز کاراملی را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حتما در فست‌فود‌ها وقتی منوی رستوران را دیده‌اید در ترکیبات ساندویچ و همبرگر پیاز کاراملی به چشمتان خورده و آن را امتحان کرده‌اید. طعم بی‌نظیری که خوشمزگی ساندویچ را چندبرابر می‌کند و علاوه بر آن مغذی هم هست. اما پیاز کاراملی را چطور در خانه درست کنیم؟


بیشتربخوانید


مواد لازم:

پیاز: ۴ تا ۵ عدد
عصاره گوشت (به صورت طبیعی یا پودر): یک‌چهارم پیمانه
شکر: ۵ قاشق چای‌خوری
نمک: خیلی خیلی کم
لیمو ترش: یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. پیاز‌ها را خلالی خرد کنید و در یک ظرف کوچک همراه با مقداری روغن بریزید و روی شعله بگذارید. در قابلمه را هم ببندید.

۲. حواستان باشد که شعله گاز باید بسیار کم باشد تا پیاز آب بندازد. وقتی آب انداخت و کمی خودش را گرفت عصاره گوشت و شکر و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۳. بعد از چند دقیقه پیاز شما غلیظ و کاراملی می‌شود. وقتی کامل حالت کش‌سانی پیدا کرد پیاز کاراملی آماده است. حالا چند قطره لیمو ترش تازه روی آن بریزید و تمام.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.