به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از
زنجان،
محمد محمدی مدیر کل بهزیستی گفت: تعداد ۶۳ مرکز غیردولتی روزانه، شبانه روزی، ویزیت در منزل و مرکز مراقبت در منزل و کلینیک مددکاری و موسسات مردم نهاد در حوزه معلولین و توانبخشی فعالیت دارد و نزدیک به ۸ هزار معلول از خدمات این مراکز استفاده میکنند و ۱۷۴ نفر نیز خدمات مراقبت در منزل دریافت میکنند.
او تصریح کرد: در حوزه توانبخشی در حال حاضر بیش از ۲۱ هزار پرونده تحت حمایت بهزیستی وجود دارد که ۱۴ هزار و ۴۱۱ خانوار اعم از افراد دارای معلولیت و بیماران اعصاب و روان مستمری، بگیر سازمان هستند
محمدی با اشاره به خدمات سازمان
بهزیستی به افراد دارای معلولیت اظهار کرد: در سه ماهه اول امسال یک هزار و ۸۰۰ نفر از این افراد از وسایل کمک توانبخشی بهرهمند شدند.
او یادآور شد: تعداد مددجویان معلول تحت پوشش فعالیت مناسب سازی محیط زندگی و وسیله نقلیه در سه ماهه اول سال جاری را بیش از ۱۰۰ نفر اعلام کرد و افزود: در سال گذشته ۴ جلسه مناسب سازی استانی جهت بررسی مشکلات شهری و مناسب سازی ادارات برگزار شده و از ۲۷ مصوبه این جلسات فقط سه مصوبه اجرائی نگردیده است که درحال پیگیری هستیم.
مدیر کل بهزیستی با بیان اینکه ضایعات نخاعی یکی از پیچیدهترین انواع معلولیت است خاطرنشان کرد: ۳۲۳ معلول ضایعه تحت پوشش بهزیستی استان زنجان هستند که بر اساس شدت و درجه معلولیت علاوه بر سایر خدمات مددکاری ماهیانه مبلغ ۵۵۴ هزار تومان حق پرستاری دریافت میکنند.
او به توانبخشی مبتنی بر جامعه (cbr)، اشاره کرد و افزود: تسهیل گران در این برنامه با شناسایی، ارجاع به کمیسیون و تشکیل پرونده به افراد دارای معلولیت در مناطق روستایی استان خدمت رسانی میکنند.
این مقام مسئول در خصوص صندوق مالی خرد برای معلولان نیز افزود: یکی از رسالتهای صندوق کارآفرینی و امید، توسعه خدمات مالی خرد بوده که ۳۰ میلیون تومان آن از طریق صندوق، ۲۵ میلیون تومان نیز توسط بهزیستی شروع بکار میکند که خود افراد نیز آورده اولیه دارند که در نهایت به اشتغال فردی و گروهی منجر میشود که دراستان زنجان نیز تفاهم نامه منعقد شده و در روزهای آتی شروع به فعالیت می کنند.
انتهای پیام/ن