مدیرکل محیط زیست خراسان‌جنوبی گفت: در سال‌های اخیر در حوزه استخدامی و در اختیار گذاشتن امکانات هنوز به نقطه مطلوب نرسیده‌ایم.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، اکبری مدیرکل محیط زیست خراسان‌جنوبی گفت: محیط‌ بانان از جمله نیرو‌های فعال و فداکار محیط زیست هستند که گاه با گذشتن از جان خود از مواهب الهی و انفال خدادادی حراست می‌کنند.

او افزود: محیط‌بانان در حقیقت به عنوان پاسداران واقعی طبیعت با عشق و علاقه از عرصه‌های طبیعی و زیست بوم‌های حیات وحش استان و گونه‌های مختلف جانوری حراست می‌کنند.

اکبری با اشاره به برخی از مشکلات محیط‌ بانان در خراسان‌جنوبی بیان کرد: در سال‌های اخیر در حوزه استخدامی و در اختیار گذاشتن امکانات اتفاقات بسیار خوبی برای محیط‌بانان استان صورت گرفته، ولی هنوز به نقطه مطلوب نرسیده‌ایم.

مدیرکل محیط زیست خراسان‌جنوبی اظهار کرد: متأسفانه هنوز بسیاری از پاسگاه‌های محیط بانی خراسان‌جنوبی از وضعیت تأمین برق مناسبی برخوردار نیستند که این مسئله مشکلات عدیده‌ای را به وجود آورده است.

فعالیت ۷۰ محیط‌بان در خراسان‌جنوبی

مدیرکل محیط زیست خراسان‌جنوبی تصریح کرد: در حال حاضر در خراسان‌جنوبی ۷۰ محیط‌بان با مجموعه محیط زیست خراسان‌جنوبی همکاری می‌کنند که برخی از آنان سال ابتدایی خدمت خود در محیط زیست را می‌گذرانند.


بیشتر بخوانید


او  ادامه داد: قاعده خاصی برای اینکه هر چند هکتار منطقه حفاظت شده نیاز به یک محیط‌ بان دارد، وجود ندارد، ولی اگر معیار را هر ۱۰ هزار هکتار نیز در نظر بگیریم، حراست از مناطق حفاظت شده و تحت مدیریت محیط زیست خراسان‌جنوبی نیاز به ۲۰۰ محیط‌بان دارد.

اکبری ادامه داد: مقایسه دو آمار نیاز به ۲۰۰ محیط‌بان و فعالیت ۷۰ محیط‌بان در خراسان‌جنوبی نشان می‌دهد که مناطق تحت مدیریت محیط زیست خراسان‌جنوبی چه میزان با کمبود محیط‌بان رو به رو است.

مدیرکل محیط زیست خراسان‌جنوبی گفت: خدمات محیط زیست به جامعه مانند خدمات نهاد‌هایی مثل راه و شهرسازی نیست که در مدت زمان کوتاهی بازخورد و بازدهی آن نشان داده شود بلکه در دراز مدت تأثیر آن را حس می‌کنیم.

اکبری افزود: این موضوع قدرت چانه‌زنی ما برای حل مشکلات محیط زیست و مسائل فعالان در این عرصه از جمله محیط‌ بانان را در بسیاری از مواقع تحت تأثیر قرار می‌دهد.

قاچاق گونه‌های کمیاب جانوری دغدغه محیط‌بانان خراسان‌جنوبی

او اظهار کرد: از جمله دغدغه‌های محیط‌بانان ما این است که علی رغم تلاش‌هایشان برای حفظ و حراست از تنوع گونه‌های جانوری، ولی باز هم شاهد قاچاق گونه‌های کمیاب، چون هوبره در خراسان‌جنوبی هستیم.

مدیرکل محیط زیست خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه این استان یکی از قاچاقچی خیزترین مناطق کشور در حوزه قاچاق هوبره است، بیان‌کرد: متأسفانه این موضوع را در زیرکوه به مراتب مشاهده می‌کنیم.

او  بیان کرد: همکاری برخی از مردم محلی با قاچاقچیان از مهمترین عوامل استمرار قاچاق هوبره در خراسان‌جنوبی است.

انتهای پیام/ ی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار