به گزارش خبرنگار حوزه هنرمندان گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، رصد زندگی شخصی و فعالیت هنری هنرمندان و چهرههای معروف هنری برای طرفداران و دنبالکنندگان این حوزه میتواند جذابیتهای خاص خود را داشته باشد. با پیدایش شبکههای اجتماعی مختلف و دسترسی آسان به آن برای کاربران از طریق تلفنهای همراه حالا این امکان فراهم شده است تا آنها بتوانند از فعالیتهای بازیگر محبوب خود مطلع شوند.
این روزها چهرههای هنرمند عرصه موسیقی، سینما و تلویزیون و … یک یا چند صفحه شخصی و عمومی در شبکههای اجتماعی مختلف دارند و از این طریق شبانهروز با کاربران و هواداران خود ارتباط مستمر و دو طرفهای برقرار میکنند.
بیشتر بخوانید
در ادامه میتوانید بخشی از فعالیتهای هنرمندان سینما، تلویزیون و موسیقی در فضای مجازی را مشاهده کنید.
تعدادی از بازیگران با انتشار تصاویر و ویدئوهایی در صفحه شخصیشان از مردم خواستند همچنان کرونا را به شدت جدی گرفته و نکات بهداشتی را رعایت کرده و حتما از ماسک استفاده کنند. پست اینستاگرامی برخی از این هنرمندان را در ادامه دمیتوانید مشاهده کنید.
هوتن شکیبا، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون، که با نقش حبیب در سریال لیسانسهها شناخته شد، به دنبال شیوع کرونا در کشور و افزایش آمار مبتلایان، بخشی از سریال طنز لیسانسهها را در صفحهاش به اشتراک گذاشته و از مردم خواست نکات بهداشتی را رعایت کنند.
"ماسک بزنید دستاتونو بشورید و ضدعفونی کنید ولی اسراف نکنید!
حبیب
لیسانسهها"
علیرام نورایی، بازیگر سینما و تلویزیون، با انتشار تصویری از خود در حالی که ماسک بر صورت دارد نوشت:
"خدا نگهدار خودتون و خانواده های محترمتون باشه...
خواهش میکنم بیشتر مراقب باشین و بیشتر رعایت کنین
من ماسک میزنم
کرونا را جدی بگیریم"
مژده لواسانی، مجری معروف برنامههای تلویزیونی:
علی ضیا، مجری جوان و پرطرفدار برنامههای تلویزیونی صدا و سیما:
علی انصاریان، پیشکسوت فوتبال، که تجربه بازیگری نیز دارد با انتشار استوری زیر در اینستاگرامش، از تمامی کسانی که در راه درمان بیماران کرونایی تلاش میکنند قدردانی کرد.
سعید کریمی، بازیگر و نویسنده فیلم و سریالهای ایرانی، که در نقش مسعود در سریال بچه مهندس ایفای نقش میکرد، تصویر یکی از سکانسهای این سریال را در کنار همگروهیهایش در این سریال منتشر کرده است.
محسن کیایی، بازیگر و نویسنده سینما و تلویزیون، از چهره جدید خود با گریم پیری رونمایی کرد.
فرزاد فرخ، خواننده موسیقی سبک پاپ در کشور که طرفداران زیادی نیز دارد، تصاویر جدیدی از خود در صفحه اینستاگرامش منتشر کرده و نوشته است:
"با خودم قرار گذاشته ام ، به وقت تمام
بی خیالی ها ، توی تمام کافه ها ، خیابان ها ، کتابفروشی ها ...
خودم را به صرف انواع قهوه و نوشیدنی و موسیقی و شعر ؛ دعوت کرده ام و به قدم زدن روی تمام سنگفرش های پیاده روهای این شهر ...
قرار گذاشته ام با خودم و با آسمان و با ابرها ،
که رهاتر از همیشه در آسمان های خیال ، پرواز کنم و در آغوش ابرهای آرامش ، بخوابم
نرگس صوفیان طوفان "
صابر ابر، بازیگر سینما و تئاتر، به دنبال برندسازی نویدمحمدزاده با تولید عطر با نام اختصاصی خودش، که واکنشهای زیادی در پی داشت، پستی منتشر کرده و از این کار او حمایت کرد.
« چه کرد مهم نیست »
«چرا کرد مهم است! »
همه«ما» که من هم به همین «ما» تعلق دارم. در فصل های مختلفی از زندگی خیلی چیزها را دوست داشته ایم و نداشته ایم.
خوداندیشیدن به اعتقاد کانت اصل بنیادین روشنگری است.
او تفکر مستقل و پویا را اصل روشنگری می داند و تفکر مستقل و پویا در گرو آزادی اندیشه است. در بخشی از روشنگری انسان گرایی تعریف می شود که اصالت بشر و توجه به حقوق و آزادی های بشر در هر مقام و جایگاه و منظری را تأیید می کند.
این روزها که همه ما به سهم خودمان دَم از حقوق دیگران می زنیم، یادمان را قاضی کنیم و نگاه کنیم به این همه انگشت که چرا فلانی، فلان محصول را تبلیغ کرده، چرا فلانی فلان بوتیک را تأسیس کرده، چرا فلانی عطر دارد و به هزار شکل این تصمیم شخص مبنی بر انتخاب دیگری برای خویشتن را زیر سئوال نبریم.
می توانیم نخریم، می توانیم نپوشیم، نرویم، تأئید نکنیم، نقد کنیم اما پس از آگاهی کامل!
هنوز که هنوز است بابتِ کتاب « تا هفت خانه آن ورتر» کسانی هستند که می نویسند، صابر ابر کتاب دلنوشته هایش را چاپ کرده و فلان تومان می فروشد! یک خواهش ! دلنوشته!!!
اول کتاب را بخوانید، بعد من را بابت نقص های کتابم نقد کنید و من را از این موضوع آگاه کنید تا من بار دیگر دقتم را صد برابر کنم شاید آن نقد را بپذیرم وشاید هم نه و شاید بخشی از آن را!
ما مثل خیلی چیزهای دیگر در زندگی به فکر تعمیر نیستیم!
تعمیر در دهخدا به «زندگانی دادن» معنا می شود . حالا ما چقدر سعی می کنیم، تخریب نکنیم، تنبیه نکنیم و چقدر سعی می کنیم تصحیح کنیم و تعمیر! صبر کنیم و با انصاف نگاه کنیم به شروع یک اتفاق و اگر برایمان کامل نیست بهم کمک کنیم که کامل شود!
چه ایرادی دارد که نوید یا هر شخص دیگری با هر نام و جایگاهی سلیقه خودش را برند کند و ارائه بدهد؟! به نظر من هیچ ایرادی ندارد !
مقالاتی بابت انتخاب برند های مهم جهان و نقد آن ها بابت سفیر هایشان را در این روزها خوانده ام، با تمام وجود می گویم که تمام آن ها نقد هایی درست و خارج از بی احترامی و بٌخل و حسد و غٌر است.
آن ها حرفه ای حرفشان را رک و راست زده اند ! و نقص ها را با آگاهی بیرون کشیده اند و اعلام کرده اند.
اگر ما هنر و هنرمند را دوست داریم باید این جمله از هگل را قاب کنیم و به دیوار بکوبیم.
هنر روح را ارتقا می دهد و می تواند جلوی توحش را بگیرد و به نوعی انسان را رام کند .
طبع ما، نهاد و خوی ما تمام تعریف سلیقه نیست ! می توانیم همه سلیقه نباشیم اما همدیگر را دوست داشته باشیم!
«ما چه میکنیم؟»
عکس: ویدا موسویان"
انتهای پیام/