به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه قارچ پلو را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
ابتدا چندتیکه سینه یافیله مرغ را مکعبی برش زدم وبا آب گذاشتم جوشید آبش وکفهارو کامل خالی کردم و شستم و دوباره آب ریختم و با پیاز و زردچوبه، نمک، فلفل، کمی زعفرون گذاشتم پخت.
بیشتر بخوانید
تو یه ظرف دیگه قارچهارو برش زدم و با کمی آبلیمو گذاشتم روی حرارت تا آبش کامل کشیده بشه و بابرشهای نواری فلفل دلمه ایهای رنگی باکمی کره تفت دادم و مرغ پخته شده هم اضافه کردم و با هم تفت خوردند.
حالا برنج را آبکش میکنید موقع ریختن داخل قابلمه لابه لاش ازاین مواد میریزیم ومیزارم روی حرارت ملایم تادم بکشه.
منبع: amoozesh deser ghaza
انتهای پیام/