به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در اختتامیه مراسم کمپین دانشجویی در خانه بمانیم که امروز در محل وزارت علوم برگزار شد، گفت: در دانشگاه اهمیت وجود مراکز بهداشت و مشاوره دانشجویی را به خوبی احساس کردهایم. امکانات موجود در مراکز بهداشت و مشاوره دانشجویی دانشگاههای مختلف تفاوتهایی با یکدیگر دارند. باید تلاش کنیم تا همه مراکز با امکانات مناسب در خدمت جامعه دانشجویی باشد.
وزیر علوم ادامه داد: نیاز به مراکز بهداشت و مشاوره دانشجویی و آثار مثبت این مراکز را بسیار مشاهده کردهایم، اما در پایان سال ۹۸ با ویروس کرونا مواجه شدیم و کشورها به سرعت تحت تاثیر این ویروس قرار گرفتند. در کشور ما ویروس کرونا خیلی سریع تحت کنترل درآمد، اگر مدیریت گسترده نبود امروز وضع شاید از این بدتر بود.
غلامی اظهار کرد: محیطهای دانشگاهی علیرغم اهمیت آموزش به دلیل شیوع کرونا تعطیل شد و دانشگاهها آموزش مجازی را جایگزین کردند. حفظ این تجربیات، به کارگیری آن و به خصوص آمادگی بیشتر برای آینده از اهمیت زیادی برخوردار است.
او با اشاره به اینکه برای نیمسال تحصیلی بعدی آمادگی لازم را داریم، تاکید کرد: آمادگی برای ارائه دروس به صورت مجازی بالا رفته است و ترم آینده ترکیبی از آموزش حضوری و غیر حضوری خواهد بود. در بخش حضوری آنچه مهم است حوزه معاونتهای دانشجویی است که در بخشهای مشاوره دانشجویی تاثیرگذار است.
غلامی ادامه داد: بحث اینکه چه گروه و دانشجویانی در دانشگاه برای ترم بعد حضور پیدا کنند نهایی نشده است و در حال کار روی آن هستیم. پیشنهاد این است که دانشجویان برای مدت خاصی در دانشگاه حضور پیدا کنند و آن بخش که نیاز به حضور در دانشگاه را دارند در دانشگاه حاضر شده است و کار خود را انجام دهند و از دانشگاه خارج شوند و گروه بعدی دانشجویان حضور پیدا کنند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: برای حفظ سلامت و پشتیبانی دانشجویان تمهیدات لازم اندیشیده میشود و مواردی که باید درباره آن نگران باشیم هم مشخص است که باید راهکارهای لازم را در این زمینه اندیشید.
او گفت: دانشجویان از نظر فکری باید با آرامش در دانشگاه حضور پیدا کنند و به مسائلی مثل نگرانی استرس و وسواس که عامل به وجود آورنده بیماری و تهدیدکننده سلامت است باید توجه شود.
غلامی در ادامه بیان کرد: در این دو ماه باقی مانده تا شروع ترم (که احتمالا از ۱۵ شهریور یا کمی دیرتر باشد) باید بخشهای مشاوره و بهداشت آمادگی لازم را داشته باشند.
انتهای پیام/
وزیر آموزش و پرورش قبل امتحانات قول داد که پروتکل های بهداشتی و فاصله گزاری رعایت میشود که تقریباً عملی نشد و حتی افرادی در امتحانات مبتلا شدند تازه مدیریت امتحانات نهایی از کنکور با این جامعه آماری خیلی راحت تر بود
آن موقع که آمار پایین بود اکثر استان ها سفید بودند نتیجه ش این شد
حالا اکثر استان ها قرمز و هشدار هستند معلوم نیست چه خواهد شد