به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ حسین آذرکمند رئیس اداره ورزش و جوانان سنقر گفت : شهرستان سنقر با دارا بودن یک متر و ۸۸ سانتیمتر سرانه ورزشی، دارا بودن پیست تارتان، استخر و زمین چمن مصنوعی از لحاظ زیرساخت ورزشی در شرایط مناسبی قرار دارد و این مساله یکی از نقاط قوت ورزش در شهرستان سنقر است.
او با اشاره به فعالیت حدود ۳ هزار نفر ورزشکار در قالب ۳۰ هیأت ورزش در شهرستان سنقر، گفت : فوتبال و کشتی پرمخاطبترین رشته ورزشی در این شهرستان و رشته دوو میدانی برند شهرستان سنقر در مسابقات مختلف است و برخی رشتههای رزمی همچون بوکس نیز به تازگی افتخارت خوبی را در کشور کسب کردهایم.
رئیس اداره ورزش و جوانان سنقر در خصوص اهم مشکلات و معضلات ورزش در این شهرستان، افزود: در شرایط فعلی شیوع بیماری کرونا تمامی محاسبات را در خصوص ورزش در کل جهان و به تبع آن در این شهرستان بهم ریخته است و بسیاری از ورزشکاران به ناچار تمرینات خود را در منازل خود و یا در فضای باز دنبال میکنند، اما فرسوده بودن برخی از امکان ورزشی یکی از معظلات این شهرستان است.
او ادامه داد: شهرستان سنقر با جمعیت بیش از ۸۰ هزار نفری دارای یک استخر است که بیش از ۱۷ سال از ساخت آن میگذرد که به شدت نیازمند تعمیرات اساسی است و یا برخی از امکان ورزشی دیگر ما در حالی که در محاسبات مربوط به سرانه ورزشی قلمداد میشوند، اما در شرایط مطلوبی به سر نمیبرند و نیازمند تعمیر، مرمت و یا تکمیل هستند.
آذرکمند با بیان این مطلب که این شهرستان دارای ظرفیتهای خوبی برای توسعه ورزش است، گفت: شهرستان سنقر دارای دو سد به فاصله ۱۳ و ۱۸ کیلومتری است و دارای ارتفاع مناسبی از سطح دریا است به همین دلیل میتوان ورزشهای آبی را به خوبی در این شهرستان توسعه داد و اردوهای تیم ملی رشتههای مرتبط با آب را در این شهرستان برگزار کرد.
او با اشاره به طبیعت زیبایی دالاخانی، افزود: ارتفاعات دالاخانی و پیر و پریشان علاوه بر جاذبههای گردشگری و طبیعت گردی، با توجه به پناهگاهی دارند، دارای قابلیت توسعه ورزش کوهنوردی در فصول گرم تابستان هستند.
آذرکمند گفت : سنقرو کلیایی دارای دو سد «سلیمان شاه» و «جامیشان» و ارتقاعات کوه دالاخانی است، این ویژگیها سبب شده این شهرستان یک منطقه مناسب برای ورزشهای هوازی باشد .
انتهای پیام/د