معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل گفت: طبق آمار اعلام شده استان اردبیل در اکثر شاخص‌های بحث آسیب‌های اجتماعی رتبه ۲۵ کشوری قرار دارد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، بهروز ندایی، معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل در دومین جلسه کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: استان اردبیل در سایه تلاش و مجاهدت شبانه روزی عوامل انتظامی، قضایی و دستگاه‌های متولی جز امن‌ترین استان‌های کشور است و در این راستا باید این امنیت حفظ شود.

او با بیان اینکه باید بین عرضه و تقاضا توازن ایجاد شود افزود: اگر در بحث تهیه یک کالا تقاضا بیش از عرضه شود نه تنها افزایش قیمت اتفاق می‌افتد بلکه بحث قاچاق نیز گسترش می‌یابد.

معاون سیاسی استاندار اردبیل به منظور پیشگیری از پدیده قاچاق کالا بیان کرد: انبار‌های اقلام باید دارای کد شناسایی باشند بر این اساس شناسایی انبار‌های رسمی و غیر رسمی موجود در استان ضرورت دارد.

ندایی با بیان اینکه خوشبختانه قاچاق سوخت در استان کاهش قابل توجهی یافته گفت: در بحث کشفیات مشروبات الکلی دست ساز افزایش وجود دارد و این به معنی تلاش شبانه روزی عوامل اتتظامی است.

او افزود: خروج و ورود دام زنده و گوشت از استان خیلی کم شده و کالا‌هایی که مصرف داخلی دارند باید طبق برنامه ریزی در سراسر کشور به مصرف مردم برسد تا شاهد گرانی و افزایش قیمت نامتعارف نشویم.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل با بیان اینکه باید طبق برنامه اقلام اساسی مورد نیاز مردم اولویت بندی شوند افزود: با توجه به شرایط حاکم جامعه در رابطه با کرونا و تحریم‌های ظالمانه مناسب نیست باید با مدیریت و تدبیر برای ۶ ماه آینده برنامه تدوین شود.

ندایی ادامه داد: امید است با فرهنگ سازی مناسب با همکاری و همدلی تمام دستگاه‌های متولی در جهت ریشه کن کردن قاچاق کالا‌های ممنوعه گام‌های اساسی برداشته شود.

او اظهار کرد: رقابت در بازار جهانی، ارتقای کیفیت کالا‌های تولیدی در داخل کشور و حمایت از کالای داخلی و جهش تولید موجب کاهش میزان کالا‌های قاچاق می‌شود.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل پدیده قاچاق را به هم زننده سیستم اقتصادی جامعه بر شمرد و گفت: دستگاه‌های نظارتی و انتظامی نباید در رابطه با کنترل و ثبت انبار‌های نهاده دامی، اقلام اساسی مورد نیاز مردم، لاستیک و لوازم خانگی طبق ظوابط قصور کنند.

ندایی تصریح کرد: ۳۷ پرونده در انبار تمیلکی تشکیل شده و باید در اسرع وقت تعیین تکلیف شوند.

او افزود: استان‌های مرزی در ارز آوری می‌توانند به بهترین وجه از مشوقات صادرات استفاده کنند و استان اردبیل نیز در بحث صادرات برنامه ریزی داشته باشد.

ندایی در پایان از اعضای جلسه خواست بحث رعایت فاصله اجتماعی و پروتکل بهداشتی را در خانواده‌ها و دستگاه‌های اجرایی خود جدی بگیرند و نسبت به حساسیت موضوع هشدار‌های جدی را اعمال کنند.

انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.