در گزارش زیر طرز تهیه یک سس خوشمزه ایتالیایی را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در مطلب زیر طرز تهیه سس  خوشمزه مارینارا را آموزش می بینید.

مواد اولیه:

گوجه فرنگی ۶ عدد
پیاز بزرگ ۱ عدد
سیر ۴ حبه
برگ بو ۲ عدد
ارگانو یا آویشن ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
ریحان خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل قرمز به میزان دلخواه


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

سس مارینارا Marinara (mariner's) sauce یک سس گوجه فرنگی مخصوص جنوب ایتالیاست که تشکیل شده از گوجه فرنگی و پیاز و سیر و سبزیجات. مارینارا سس خوبیه برای استفاده در غذا‌های دریایی و پاستا‌ها و پیتزاها وکوکو‌ها.

ورژن‌های مختلفی از مارینارا وجود داره.

پیاز و سیر رو خرد میکنیم. من ریختمش تو غذاساز یکی دو دقیقه در روغن زیتون تفت میدیم.

گوجه فرنگی‌ها رو خرد میکنیم یا میریزیم داخل بلندر به پیاز و سیر اضافه میکنیم و تفت میدیم.

آبلیمو و برگ بو و ارگانو و نمک و فلفل رو اضافه میکنیم زیرش رو کم میکنیم و اجازه میدیم با حرارت ملایم ۴۵ دقیقه بپزه. البته هر از گاهی یه همش میزنیم.

ریحون و جعفری خورد شده رو بهش اضافه میکنیم و یک ربع دیگه هم میپزیمش تا جا بیافته.

اگر سبزی تازه ندارید و از سبزی خشک استفاده میکنید همون اول با ارگانو به سس اضافه‌اش کنید.

چون حرارت ملایم بوده به تدریج آب سس گرفته شده و سس به نسبت غلیظی بدست میاد.

سس ما آماده است میچشیم و اگر لازم بود چاشنیش رو تنظیم میکنیم.

مارینارا به دلیل اینکه گوجه‌های تازه با حرارت ملایم تا حدی کاراملایز میشن یه طعم ملایم ترش و شیرین داره. کاملا مناسب برای پاستا‌ها و پیتزا‌ها.

این سس رو به عنوان یک سس مرجع به خاطر داشته باشید، چون کاربرد بسیار زیادی داره.

میتونید مارینارا رو توی قالب‌های یخ ریخته فریزش کنید و بعد که یخ زد توی زیپ لاک ریخته به این ترتیب ماندگاری خوبی خواهد داشت و در هنگام نیاز به سرعت در دسترس خواهد بود.

منبع: majaleye banoo

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
محمد ن ک
۱۹:۳۷ ۰۸ تير ۱۳۹۹
تخم مرغش رفت گلاب بیاره؟؟؟؟؟؟
United States of America
ناشناس
۱۸:۲۷ ۰۸ تير ۱۳۹۹
پس کوکو چی شد این وسط