مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت:شهروندان زنجانی گوشت موردنیاز خود را از واحد‌های تحت‌نظر دامپزشکی خریداری کنند.

گوشت قرمزمحمدباقر حاج کاظمی مدیرکل دامپزشکی استان زنجان در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان،با اشاره به فصل گرما و فعال شدن کنه‌ها درباره احتمال بروز بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو هشدار داد و گفت: تاکنون موردی در این زمینه در استان مشاهده و یا گزارش نشده است.

او افزود: اقداماتی که در سطح دامداری‌ها و کشتارگاه‌های استان صورت گرفته است در این امر تاثیر قابل توجهی داشته است البته این باعث نمی‌شود که مردم هشدار‌ها را جدی نگیرند و این‌طور برداشت کنند که احتمال خطر کاملاً رفع شده است.

او افزود: اکیپ‌های رصد و پایش در مناطق مختلف زنجان فعال بوده و نسبت به احتمال شیوع این بیماری اقدامات لازم را انجام می‌دهند.

مدیر کل دامپزشکی استان زنجان با بیان اینکه آگاهی در این بخش بسیار می‌تواند موثر در عدم درگیری با این بیماری شود، بیان کرد: این ویروس به وسیله  کنه به گاو، گوسفند و بز منتقل می‌شود و از طریق گوشت آلوده می‌تواند به انسان منتقل شود.

کاظمی مهمترین راه پیشگیری از این بیماری را نگهداری لاشه دام به مدت ۲۴ ساعت در سردخانه عنوان کرد و گفت: با این کار pH گوشت پایین آمده و ویروس این بیماری به دلیل حساس بودن به pH اسیدی ازبین می‌رود.

او با اشاره به اینکه ویروس بیماری تب کریمه کنگو بین انسان و دام مشترک است و برای مقابله با شیوع به مراقبت‌های بیشتری نیاز دارد، یادآور شد: شهروندان در چنین شرایطی مهم‌ترین نکته‌ای که باید رعایت کنند این است که گوشت موردنیاز خود را از واحد‌های تحت‌نظر دامپزشکی خریداری کرده و یا از گوشت‌های بسته‌بندی شده هویت دار استفاده کنند.

انتهای پیام/ن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.