فرزین رضاعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، گفت: بیمارستان توحید سنندج ۳۴۰ تخت دارد که بخشی از آن خیرساز و مختص انکولوژی است و بخشهای سیسییو و دیالیز هم از نظر فیزیکی قابل جابجایی نیستند، در مجموع ۱۱۰ تخت بیمارستان توحید برای بیماران کرونایی قابل استفاده نیست.
او افزود: از ۲۳۰ تخت باقی مانده، ۲۰۰ تخت برای بیماران مبتلا به کرونا قابل استفاده است چراکه با بستری شدن بیش از این تعداد، ۳ دستگاه اکسیژن سازی که در این بیمارستان وجود دارد، پاسخگوی نیاز بیماران نخواهد بود.
رضاعی با اشاره به افزایش تعداد بیماران مبتلا به کرونا در روزهای اخیر و نیاز ویژه به تختهای مجهز به سیستم اکسیژندهی بیان کرد: بیمارستان توحید مجموعا ۳۴۰ تخت دارد با توجه به افزایش تعداد بیماران مبتلا به کرونا و نیاز آنها به اکسیژن، یک دستگاه مخزن ۱۲ تنی مایع اکسیژن که در هفته اخیر به بهرداری رسید و به زودی مخزن اکسیژن با ظرفیت ۵۰ هزار لیتر تحویل گرفته خواهد شد بنابراین جهت پیشگیری از افت اکسیژن امکان افزایش تختهای بیمارستانی و اختصاص کل بیمارستان توحید به بیماران کرونایی وجود ندارد لذا مجبوریم تعدادی از بیماران را به بیمارستانهای دیگر سنندج منتقل کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان با بیان اینکه بخشهای رادیو تراپی و انکولوژی مرتبط هستند و جدا سازی این دو بخش امکان ندارد، افزود: دستگاه رادیوتراپی در ساختمانی کاملا مجزا در بیمارستان توحید قرار دارد و امکان جابجایی آن وجود ندارد با فرض اینکه بتوان این دستگاه را جابجا کرداحداث ساختمان جدید و مجوز درمان از سازمان انرژی اتمی به ماهها زمان نیاز دارد که در این شرایط این امری کاملا غیر ممکن است.
رضاعی ادامه داد: بخشهای رادیولوژی و انکولوژی در حیاط بیمارستان قرار گرفته و از نظر فیزیکی ارتباطی با بخشهای دیگر ندارند.
او تصریح کرد: بزرگترین بخش دیالیز استان در بیمارستان توحید قرار دارد که ورودی و خروجیهای آن کاملا مجزا از بخشهای مربوط به کرونا است.
انتهای پیام/ع