به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حجتالاسلام والمسلمین محمدحسین بلک مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان افزود: با توجه به اهمیت وقفهای نوظهور و جدید، واقفان و خیران باید به سمت نیازهای هر شهر و منطقه هدایت شوند.
او با اشاره به ضرورت فراهم کردن امکان وقف یادآور شد: وقف به عنوان یک فضیلت نیک دینی، در هر دوره و زمانی براساس نیازها و برای پرکردن خلاهای جامعه شکل میگیرد.
مدیرکل اوقاف و امورخیریه اصفهان با تاکید بر لزوم ترویج سنت حسنه وقف با نیتهای متناسب با نیازهای روز در جامعه افزود: هدایت نیت واقفان به موضوعاتی همچون درمان، اشتغال، ازدواج و تامین مسکن جوانان و در کل به نیازهای روز جامعه حتی مسائل علمی و پژوهشی، یک ضرورت است.
بیشتربخوانید:نهادینه کردن فرهنگ وقف در جامعه نیازمند همکاری دستگاههای اجرایی است
او ادامه داد: اگر مردم بدانند بسیاری از مشکلات جامعه توسط منابع مالی واقفان خیراندیش درگذشته رفع شد و همواره به نیت واقفان عمل میشود، به انجام وقفهای جدید تشویق میشوند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان با اشاره به ظرفیتهای موجود در زمینه وقف و وجود موقوفههای کوچک و بزرگ و ضرورت بهروزسانی آنها گفت: این نهاد با تعیین شاخصهای فعالیتی، اولویتهای زیادی را برای وقفهای جدید تبیین کرده است.
بلک افزود: وقفهای جدید زیادی سال گذشته در استان شناسایی شد و به ثبت رسید و پیشبینی میشود در سالجاری با همت خیران نزدیک به ۸۰۰ وقف جدید در این استان به ثبت برسد.
او بیشترین موقوفههای ثبت شده در استان را فرهنگی، آموزشی، مذهبی، قرآنی، بهداشتی و درمانی برشمرد و گفت: خیران استان با وقفهای جدید آموزشی و فرهنگی در حوزه تعلیم و تربیت دانشآموزان گامهای بلندی را برداشتهاند.
او با اشاره به اهمیت وقف و نقش آن در جامعه، افزود: ترویج و نهادینه کردن فرهنگ وقف درجامعه نیازمند همکاری و تعامل بیش از پیش دستگاههای اجرایی و مشارکت اقشار مختلف مردم است.
در استان اصفهان ۷۱۸ باب امامزاده و ۱۵ هزار و ۲۰۰ موقوفه وجود دارد که از این تعداد پنج هزار و ۳۱۶ مسجد، ۹۸۰ حسینیه، حدود ۱۵۰ حوزه علمیه و مابقی موقوفات منفعتی است که این موقوفات حدود ۴۵ هزار رقبه را شامل میشود.
منبع:ایرنا
انتهای پیام/م