ترشی آلبالو از جمله ترشی های محبوب ایرانی است که در کنار انواع غذاهای گوشتی و پلو ها طعم بی نظیری دارد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، زرشک و آلبالو هر دو از خوراکی‌های ترش و خوشمزه و البته محبوب هستند پس مزه آن‌ها در ترشی بسیار فراتر از انتظار شما خواهد بود.

مواد لازم:

آلبالو =۲۰۰ گرم بدون هسته

زرشک پلویی =۳۰ گرم

سرکه =سه چهارم لیوان ۴

آب یک لیوان ۵

شکر ۴ الی ۵ قاشق غذا خوری

تخم گیشنیز و گلپر درسته از هر کدام ۱ قاشق چای خوری

هل سبز ۳ عدد

برگ بو ۲ عدد

فلفل قرمز یک قاشق چایخوری

نمک مقداری

طرز تهیه:

ابتدا هسته‌های آلبالو را گرفته آّب آن را جداکرده/ زرشک را پاک کرده، شسته و می‌گذاریم تاکاملا خشک شود.

شکر و نصف آب را با هم مخلوط کرده و روی حرار قرار می‌دهیم تا شکر قوام بیاید.

در ظرفی جدا سرکه و نصف لیوان آب نمک را روی حرارت قرار دهید تا کاملا جوش آید.

صبر می‌کنیم تا ۲ ظرف شکر و سرکه ولرم شود.

تخم گشنیز، گلپر، هل، را با هم کوبیده فلفل را هم اضافه می‌کنیم.

ظرف شیشه‌ای در دار مناسبی برداشته (توجه داشته باشید که ظرف باید کاملا تمیز و خشک باشد.)

نصف شیشه را آلبالو و زرشک ریخته، برگ بو درسته بعد ادویه‌ها را افزوده، بعد مابقی آلبالو و زرشک را اضافه میکنیم تا ظرف پر شود.

مدت زمان آماده شدن ترشی ۲۰ روز است.

(ترشی در یخچال نگهداری شود.)

(توجه آب آلبالو را داخل ترشی نمی‌ریزیم.)

(اگر آب ترشی کم بود آب ولرم اضافه می‌کنیم).

منبع:آلامتو

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.