در گزارش زیر طرز تهیه کوفته تبریزی را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در مطلب زیر طرز تهیه کوفته تبریزی را آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه کوفته تبریزی

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفندی و گوساله) ۳۵۰ گرم
سینه مرغ چرخ شده ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
برنج ۱ و ۱/۲ پیمانه
لپه ۱ پیمانه
سبزی معطر خرد شده ۱ پیمانه
پیازچه خرد شده ۱/۲ پیمانه
سبزی معطر خشک ۲_۳ ق غ
تخم مرغ درشت ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۲_۳ ق غ
نمک ۱ ق م
فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
جوز هندی رنده شده ۱/۴ ق چ...

مواد میانی

گردو، آلو و پیازداغ


بیشتر بدانید


طرز تهیه:

اول یک عدد پیاز رو خلالی متوسط خرد میکنیم و با روغن داخل قابلمه میریزیم تا پیاز‌ها طلایی بشن. بعد زرد چوبه و رب رو هم اضافه کرده تفت میدیم تا هم بوی خامی رب از بین بره هم خوشرنگ بشه. بعد نمک و کمی فلفل و سه لیوان آب جوش اضافه میکنیم و میگذاریم تا بجوشه و یه مقدار غلیظ بشه. تو آب کوفته چند تا آلو و چند ساقه تره اضافه میکنیم تا آبش خوش طعم بشه و بعد از پخت تره‌ها رو جدا میکنیم.

بریم سراغ کوفته. برنج و لپه رو از قبل خیس میکنیم و هر کدوم رو جداگانه با کمی نمک و زرد چوبه و یک قاشق روغن میپزیم. بهتره لپه کامل پخته بشه، ولی برنج کمی دون باشه. بعد از پخت لپه رو با گوشت کوب، نیم کوب می‌کنیم یعنی کامل له نشه و میگذاریم خنک بشه و همینطور برنج رو تا کوفته وا نره. دومین پیاز رو رنده میکنیم و خیلی کم آب اضافیش رو میگیریم من خیلی آب پیاز رو نمیگیرم، چون آب پیاز کوفته روخیلی خوشمزه‌تر میکنه. بعد گوشت و سینه مرغ رو که بهتره خنک باشه با ادویه‌ها به پیاز اضافه کرده چند دقیقه ورز میدیم. بعد برنج، لپه، تخم مرغ و سبزی‌ها رو اضافه کرده و حدود ده دقیقه ورز میدیم تا حالت چسبنده و منسجم پیدا کنه. روش رو میپوشونیم و نیم ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا خنک بشه. بعد از مواد به اندازه یه پرتقال متوسط برداشته کمی گرد میکنیم و بعد وسط اون یه حفره ایجاد کرده، داخلش گردو و آلوی خیس خورده قرار میدیم و بعد حفره رو میبندیم و کامل گرد کرده و اگر ترکی روی کوفته بود با کمک آب و با انگشت روی ترک میکشیم تا سطحش صاف بشه. بهتره هر کوفته رو که میخواید درست کنید دستتون رو به آب بزنید تا دستتون حالت چسبندگی نداشته باشه (من برای هر کوفته دستم رو شستم) بهتره همه‌ی کوفته‌ها رو آماده کنید و با فاصله تو دیس بچینید و یکی یکی به سس در حال جوش اضافه کنید. هر کوفته رو که اضافه میکنید یه کم صبر کنید تا مجدد ریز جوش بزنه و بعد کوفته‌ی بعدی رو بندازید. بهتره قابلمه بزرگ باشه تا کوفته‌ها روی هم قرار نگیرن. در قابلمه رو نیمه باز میگذاریم و هر از گاهی آروم از سس روی کوفته میریزیم.

منبع: مجله بانو

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.