به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ علی احمد احمدی بخشدار مرکزی روانسر گفت : در این دوره آموزشی دهیاران علاوه برآشنایی با نحوه اطفاء حریق در هنگام آتش سوزی، نحوه کار با مهار کننده های آتش را نیز فرا گرفتند.
او ترویج فرهنگ حفاظت و حراست از منابع طبیعی و آموزش دهیاران برای مقابله با آتش سوزی را از جمله اهداف این دورهی آموزشی اعلام کرد.
احمدی ادامه داد: بخش مرکزی روانسر با ۶۰ هزار هکتار مرتع و سه هزار هکتار جنگل بخش وسیعی از منابع طبیعی شهرستان را تشکیل داده که حفظ و صیانت از این منابع خدادای برای ما بسیار ارزشمند است.
فرماندار روانسر گفت: سازمان های مردم نهاد و نیروهای مردمی به ویژه دهیاران و اعضای شورای روستاها، بیشترین نقش را در کنترل آتش سوزی های شهرستان داشته اند و باید از این ظرفیت به خوبی بهره ببریم.
سعدی مصطفی زاده با بیان اینکه مردم نقش اصلی را در صیانت از جنگل ها و مراتع دارند افزود: باتوجه به رشد مناسب گیاهان و افزایش پوشش گیاهی و گرم شدن هوا،احتمال وقوع آتش سوزی در عرصههای طبیعی افزایش یافته که مراقبت و نظارت بیشتری را میطلبد.
مدیر اداره منابع طبیعی و آبخیزداری روانسر گفت: ۲۱ نقطه بحرانی و ۱۰ نقطه نیمه بحرانی در این شهرستان شناسایی شده است و ۳۰ دستگاه دمنده نیز برای مقابله با آتش سوزی وجود دارد.
فرزاد خسروی افزود: در سالجاری ۴۵ کیلومتر آتش برُ در مناطق جنگل کاری و حاشیه راه در محدوده مسیر روانسر – پاوه انجام شده است.
او با بیان اینکه ۱۷ دیده بان در روانسر با این اداره همکاری دارند، افزود: ۲۵۰ همیار طبیعت نیز برای مهار آتش سوزی ها در قالب گروه های پنج نفره ساماندهی شده اند .
انتهای پیام/د