سید محمد مولوی نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی درگفتوگو با خبرنگار به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ، گفت: با هماهنگی سازمان گمرک جمهوری اسلامی ایران، زمینه سازی برای تبدیل بندر اروندکنار به بندر تجاری صورت گرفته و مجوز آن به طور رسمی اخذ شده است.
او این اقدام را بسیار امیدوار کننده دانست و ادامه داد: این مجوز، توسط دفتر نظارت بر گمرکات کشور تایید شده و در حال حاضر برای بازرگانان و تاجران، قابل استفاده است.
نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی افزود: بندر اروندکنار دارای ظرفیت ها و قابلیت های زیادی است که در تلاش برای زمینه سازی جهت استفاده از این ظرفیت ها هستیم و در این بین لزوم دریافت کد واردات قطعی، موجب پیگیری ما برای تبدیل بندر اروندکنار به بندر تجاری شد.
انتهای پیام/ ح