مدیر مخابرات منطقه لرستان گفت: ۴۰ دکل ایستگاه پایه فرستنده (بی تی اس) تلفن همراه امسال در نقاط کور، مناطق گردشگری و برخی روستا‌های استان نصب و راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان،مدیر مخابرات منطقه لرستان گفت: ۴۰ دکل ایستگاه پایه فرستنده (بی تی اس) تلفن همراه امسال در نقاط کور، مناطق گردشگری و برخی روستا‌های استان نصب و راه‌اندازی می‌شود.

سیدمحمد قاسمی افزود: برای ارتقای ضریب نفوذ اینترنت همراه بایستی ۷۵۰ دکل بی تی اس در استان وجود داشته باشد و تاکنون ۵۵۰ دکل نصب و راه اندازی شده است.

او  اظهار داشت: در حال حاضر ۲۰۰ دکل بی تی اس برای استان نیاز است، ۶۰ مورد از این تعداد تا پایان امسال به ظرفیت دکل‏‌های موجود استان اضافه می‎شود که تاکنون ۳۵ مورد آن مصوب شده و تجهیزات آن به زودی وارد استان خواهد شد.

او  تصریح کرد: ۴۰ مورد از این دکل‌ها در مناطق بیرون از شهر برای ارائه خدمات به روستاییان، پوشش نقاط کور راه‌های مواصلاتی و هم‎چنین در مناطق گردشگری استان نصب می‌شود.

قاسمی با اشاره به مشکلات تلفن ثابت و اینترنت خانگی در برخی روستا‌های استان گفت: روستا‌های فاقد ارتباط توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، به خدمات مخابراتی، پستی و فن‏آوری اطلاعات متصل خواهند شد.

او ادامه داد: مشکلاتی در تامین کابل‌های مخابراتی وجود دارد و متاسفانه با توجه به اینکه طی ۱۰ سال گذشته بالای ۶۰ درصد کابل‎های روستایی سرقت شده در حال حاضر با یک شبکه فرسوده و نابود روبرو هستیم.

مدیر مخابرات منطقه لرستان به افزایش ضریب نفوذ شبکه فیبر نوری در استان نیز اشاره کرد و افزود: در حال حاضر پروژه فیبر نوری مسیر خرم‎آباد به پلدختر در دست اجرا است، اما به دلیل تداخلاتی با شرکت لوله و مخابرات در منطقه دهلیج مشکلاتی ایجاد شده که در صورت همکاری این شرکت می‌توان طرح را تا ۲ ماه آینده تکمیل کرد.

قاسمی ادامه داد: تنها استانی که میزان زیان دهی‌های مخابرات آن بیش‌تر از سودآوری‌هاست لرستان بوده، اما برنامه‌هایی برای کاهش زیان دهی این نهاد تدوین شده است.

۴۵۰ هزار تلفن ثابت و بیش از یک میلیون و ۴۱۰ هزار خط تلفن همراه اعتباری و دائمی در لرستان ایجاد شده است.

انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.