به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، متخصصان در تازهترین تحقیقات خود در خصوص بیماران کرونایی دریافتند که افراد بهبود یافته، بدون آنکه مطلع باشند در معرض خطر بزرگتری به نام فیبروز ریه قرار دارند.
در همین رابطه پزشکان هشدار دادهاند که دهها هزار نفر از بیماران بهبود یافته کووید ۱۹ نیاز به مراجعه به بیمارستان دارند تا بررسی شوند که آیا بر اثر ابتلا به ویروس کرونا، تحت آسیب دائمی ریه قرار گرفتهاند یا خیر.
دکتر سام هار عضو کمیته اجرایی انجمن تصویربرداری از قفسه سینه انگلیس در این باره گفت: بر اساس اسکنهایی که طی شش هفته گذشته تاکنون مشاهده کردیم، به نظر میرسد ۳۰ ٪ بیمارانی که در بیمارستان بستری بودهاند علائم اولیه زخم ریه را دارند. فیبروز ریوی یک وضعیت غیر قابل برگشت است که نتیجه نهایی بسیاری از بیماریهایی است که ریه را درگیر میکنند.
او افزود: در حال حاضر طبق آمار بیش از ۱۰ هزار بیمار بهبود یافته در انگلیس نیاز به مراقبت دارند و ممکن است در آینده افراد بیشتری به مراقبتهای بیمارستانی نیاز داشته باشند. اگرچه فیبروز ریه قابل درمان نیست، اما در صورت تشخیص به موقع، داروها میتوانند پیشرفت آن را کند کنند.
بیشتر بخوانید:
اظهارات این متخصص، نگرانیها درباره ویروس کرونا را میتواند دو چندان کند. پزشکان از یک سو نگران افرادی هستند که تازه مبتلا میشوند و از سوی دیگر باید به فکر تشخیص زودهنگام فیبروز ریوی در بهبودیافتگان باشند.
انتهای پیام/
چون اول گفتن این اپیدمی تا زمانی که تقریبا ۶۰ الی ۷۰ درصد مردم مبتلا بشن ادامه پیدا میکنه حالا هم که عملا میگن عوارضش دائمیه و نهایتا اگه الان هم نکشه بعدش منجر به مرگ میشه
تازه ما ۱ درصدی که ماسک میزنیم مورد تمسخر واقع میشیم !