به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، این وبینار برای کلیه داوران سراسر دنیا از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد در این دوره با اطلاع رسانی کمیسیون داوران کشورمان، داوران ایرانی در ردههای ملی و بین المللی شرکت داشتند.
ناصر فروتن رئیس کمیسیون داوران کشور گفت: در اوایل ماه جولای آزمون دیگری در سیستم کاهوت توسط کمیته داوران دنیا تهیه خواهد شد و همچنین از اوایل سپتامبر هر ماه وبینار برگزار خواهد شد.
وی در مورد موارد مطرح شده در این وبینار تصریح کرد: در این وبینار (سمینار اینترنتی) راجع به شرایط خاک و کنترل در کشتی که حتما میبایست این ۲ شرایط با هم وجود داشته باشد تا به کشتی گیر ۲ امتیاز تعلق گیرد و با نشان دادن اسلایدهایی توضیح داده شد.
فروتن اظهار داشت: نکته جالب این وبینار نشان دادن اسلاید کشتی رضا یزدانی در مصاف با گازیموف در المپیک ریو بود و شرایط به گونهای بود که ۲ نمره برای یزدانی باید در نظر گرفته میشد که این اتفاق نیفتاد.
وی ادامه داد: در این وبینار راجع به فن سر و ته یکی هم توضیحاتی داده شد که باید حتما از بغل باشد و مجری باید به صورت کامل حریف را در اختیار داشته باشد و اجرای فن حتما در حالت خاک باشد تا دو امتیاز به مهاجم تعلق بگیرد.
همچنین راجع به ستون کردن دست و نشستن روی کعب و نمره داشتن در حالت پارتر پوزیشن توضیحاتی داده شد. در این حالت میبایست اجراء دارای ۲ شرط ستون کردن دست و زاویه پشت حریف کمتر از ۹۰ درجه باشد و در این رابطه نیز توضیح داده شد که اگر در این حالت ۲ نمره به خاطر خاک داده شد و کشتی گیر مدافع در ادامه به پل رفت نمرهی اضافهای به آن داده نشود، در واقع ادامه فن میباشد.
فروتن گفت: در انتهای این کارگاه آموزشی تعدادی اسلاید به صورت امتحان آموزشی به نمایش گذاشته شد و داوران در این آزمون مجازی شرکت کرده و پاسخ نیز در همان لحظه به مخاطبین ارائه میشد.
قرار است روز پنجشبه هفته جاری این کلاسها با تدریس آنتونیو سیلوستری رئیس کمیسیون داوران اتحادیه جهانی از کشور آلمان با موضوع شاخصهای کشتی گرفتن فعال و شاخصهای فعال نبودن کشتی گیران ادامه داشته باشد.
بیشترین شرکت کننده در این وبینار از قارههای اروپا و آسیا بودند.
بیشتر بخوانید: وبینار آموزشی رئیس کمیسیون پزشکی اتحادیه جهانی کشتی برای داوران ایران
انتهای پیام/