در گزارش زیر طرز تهیه سوپ پیازچه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سوپ پیازچه یکی از سوپ‌هایی است که می‌تواند به عنوان غذای کامل یا به عنوان پیش غذا استفاده شود. سوپ پیازچه بسیار سبک است و از این جهت برای وعده شام بسیار مناسب است.

طرز تهیه یک سوپ خوشمزه برای جلوگیری از چین و چروک

 سوپ پیازچه از این جهت که مقدار زیادی پیازچه در آن وجود دارد باعث می‌شود کلسترول کاهش یابد، از چین و چروک افتادن پوست جلوگیری شود. پیازچه‌ها در واقع همان پیاز‌هایی هستند که قبل از رسیدن کامل برداشت می‌شوند. طعم پیازچه نسبت به پیاز ملایم‌تر بوده و همچنین تراکم مواد مغذی در پیازچه‌ها بیشتر است.


مواد لازم

پیازچه: ۲۰۰ گرم
آب مرغ: ۱ لیوان
قارچ: ۱۵۰ گرم
جو (پرک): ۱.۵ پیمانه
هویج: ۲ عدد
شیر: ۱ لیوان
خامه: ۳ قاشق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
آبلیمو: دلخواه


بیشتر بخوانید:

سوپ گوجه فرنگی ایتالیایی ساده و خوشمزه + طرز تهیه


مراحل پخت

جو را به همراه آب مرغ روی حرارات مناسب بگذارید و چند لیوان آب داخل آن بریزید تا بجوشد.

هویج‌ها را خرد کرده یا به صورت درشت رنده کنید و به آن اضافه کنید.

حدود ۱ ساعت زمان لازم است تا هویج خوب پخته شود.

سپس قارچ و پیازچه را خرد کنید و به همراه نمک و فلفل به سوپ اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد.

وقتی سوپ جا افتاد شیر را اضافه کنید و فرصت دهید تا شیر جوش بیاید و بعد از ۵ دقیقه زیرش را خاموش کنید.

مقداری از آب سوپ را جدا کنید و با خامه مخلوط کنید و دوباره به داخل قابلمه بریزید.

هنگام سرو این سوپ می‌توانید از آبلیمو برای خوش طعم‌تر شدن استفاده کنید.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.