رئیس اتحادیه گوشت سفید استان اصفهان از افزایش ۳۰ درصدی قیمت گوشت سفید در بازار استان اصفهان به نسبت دو هفته گذشته خبرداد.

محمد علی فروغی رئیس اتحادیه گوشت سفید استان اصفهان در گفت و گو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان اظهارداشت: با توجه به کاهش ۶۰ درصدی قدرت خرید  مردم همچنان شاهد روند افزایش قیمت گوشت سفید در بازار استان اصفهان هستیم. در حال حاضر این افزایش قیمت ۳۰ درصد به نسبت دوهفته گذشته بیشتر شده است.

او ادامه داد: در حال حاضر نرخ گوشت سفید از ۱۰ هزارتومان به ۱۴ هزار تومان افزایش یافته و پیش بینی می‌شود این رشد قیمت وارد کانال ۱۵ الی ۱۶ هزار تومان هم طی روز‌های آینده بشود.

رئیس اتحادیه گوشت سفید استان اصفهان اضافه کرد: متاسفانه نبود نظارت‌های کافی بر روند واردات گوشت سفید به استان اصفهان باعث شده تا افت ۲۵ درصدی سطح کیفیت اقلام گوشت سفید همچون مرغ و ماهی در بازار استان اصفهان رقم بخورد.

فروغی یاد آور شد: در استان اصفهان بیش از هزار و ۹۰۰ واحد صنف بازار گوشت سفید وجود دارد که تاکنون بیش از ۲۰۰ واحد صنفی به خاطر کاهش درآمد زایی تعطیل شده است.

رئیس اتحادیه گوشت سفید استان اصفهان گفت: باید در توجه داشت که تاکنون تسهیلات مالی از سوی دولت برای بهبودی این حوزه ارائه شده است، اما در حال حاضر اساسی‌ترین مشکل واحد‌های صنفی بازار گوشت سفید استان اصفهان کاهش قدرت خرید مردم است.

فروغی اضافه کرد: با همه این مشکلات در حال حاضر در تلاش هستیم تا مانع ورود پای دلالان به این حوزه شویم.

انتهای پیام/ی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار