![قیمت طلا به یک رکورد جدید صعود کرد](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339410_982.png)
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،محمد حسین اسحقی معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز امروز در جلسه شورای شهر تبریز افزود: زمین معدن در مسیر جاده صوفیان خریداری شده که مناسب بوده و می تواند ما را تا ۵۰ سال از خرید مصالح بی نیاز کند.
او سپس ادامه داد: سنگ شکن نیز به مبلغ ۴.۵ میلیارد تومان برای استفاده در این معدن خریداری شده که ۲۵۰ تنی بوده و در محل معدن مستقر می شود.
اسحقی سپس به ضرورت راه اندازی کارخانه دوم آسفالت شهرداری تبریز نیز تاکید داشت و گفت: با حمایت اعضای شورای شهر تلاش می کنیم در محل زمین معدن کارخانه دوم آسفالت شهرداری تبریز را نیز راه اندازی کنیم.
معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز به مزایای این کارخانه نیز اشاره داشت و گفت: آسفالت باکیفیت تولیدی در این کارخانه صرفه اقتصادی داشته و باعث دو برابر شدن تناژ تولید آسفالت در شهرداری تبریز می شود.
انتهای پیام/