فعال اصلاح طلب گفت: واقعیت این است که در انتخابات خانه احزاب یک سری تخلفات صورت گرفته است.

ریاست صدر برخانه احزاب زیر سوال است/ احتمال زیاد ابطال انتخابات ریاست خانه احزابمحمد زارع فومنی دبیرکل حزب مردمی اصلاحات در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به برخی اعتراضات مطرح شده نسبت به انتخابات خانه احزاب،گفت: واقعیت این است که در انتخابات آنجا یک سری تخلفات صورت گرفته است.

متاسفانه برخی ها، ناعادلانه از ریاست جناب صدر دفاع کردند

او ادامه داد: برای تعیین رئیس خانه احزاب به  استناد  بند ۹ اساسنامه کسی که قرار است کاندید ریاست شود باید یا حتما دبیرکل یک حزب باشد یا عضو شورای رهبری و مرکزی حزب مذکور باشد، اما ضمن احترامی که ما برای آقای صدر قائلیم چون نه دبیرکل حزب هستند و نه عضو شورای رهبری حزب و نه مسئولیت شورای رهبری حزبی را دارند به همین سبب ریاست او کاملا زیر سوال می‌رود؛ با وجود این موارد اما متاسفانه برخی از آقایان هر دو جناح بخاطر اینکه منافع خود را در نظر داشته باشند و حق مستقلین را پایمال کنند از او حمایت کردند.

زارع فومنی تصریح کرد: متاسفانه در روند رای گیری هم تخلفات بسیاری شکل گرفت؛ به این صورت که سه نفر از اعضا که نباید رای می‌دادند و اصلا حق رای نداشتند ( زیرا کمیسیون ماده  ۱۰ احزاب دبیرکلی آنها را لغو کرده بود) در انتخابات شرکت کرده و رای دادند؛ بنابراین با توجه به این تخلفاتی که شکل گرفته، حتما باید بازرسان خانه احزاب و شورای مرکزی مجددا روند رای گیری را بررسی کرده و مساله را حل کنند.


بیشتر بخوانید:احزاب در ایران مشکل فرهنگی دارند/ دولت‌ها صرفا شعار حمایت از احزاب سر می‌دهند


صدر از ابتدا غیر قانونی به عرصه انتخابات آمد

دبیرکل حزب مردمی اصلاحات درباره واکنش‌های صورت گرفته به این تخلفات هم گفت: چون این اشکال قانونی است ما شکایتی را تنظیم کرده و هم به بازرسان، هم به شورای مرکزی، هم به کمیسیون ماده ۱۰ احزاب و هم به مدیر کل سیاسی وزارت کشور ارائه کردیم تا  اساسنامه را با دقت بررسی کنند.

فعال سیاسی اصلاح طلب اضافه کرد: ایراد قانونی هم که ما طبق ماده ۹ قانون احزاب به آن گرفتیم این بود که صرفا فردی می‌تواند در مجمع عمومی انتخاب شود که یا دبیرکل حزب یا عضو شورای رهبری حزب باشد تا به او اختیار تام داده شود که به جای دبیرکل در انتخابات شرکت کرده و حق رای داشته باشد، اما متاسفانه جناب صدر هیچ یک از این معیار‌ها را نداشت و از همین رو هم این اختلافات به وجود آمد و ما منتظر این هستیم که قانون انجام شود.

او درباره احتمال ابطال انتخابات خانه احزاب هم بیان کرد: احتمال این موضوع بسیار زیاد است، مگر این که یک مماشاتی صورت بگیرد و  هر دو جناح با هم کنار بیایند، اما از لحاظ قانونی این اشکال وجود دارد؛ ناگفته نماند که متاسفانه او از همان سال اول هم با یک نامه بدون مجوز ورود پیدا کرد؛ به این صورت که نامه‌ای را از یک حزب در مجمع عمومی آورده بودند و اعلام کردند که نماینده آن حزب برای انتخابات خانه احزاب در مجمع عمومی هستند که متاسفانه دبیرکل آن حزب نامه‌ای را به کمیته حقوقی و به وزارت کشور نوشت و اعلام کرد که آقای صدر نماینده ما نیست.


بیشتر بخوانید: کاندیدای اجاره‌ای برای انتخابات ریاست‌جمهوری گور اصلاح‌طلبان را می‌کَند


ما به هیچ وجه کوتاه نخواهیم آمد

زارع فومنی افزود: با این وجود واضح است که اصلا ماهیت عضو شورای مرکزی بودن او در همان ابتدا زیر سوال رفته است، اما متاسفانه باز مماشات صورت گرفت و نه وزارت کشور ترتیب اثر داد و نه شورای مرکزی، زیرا به زعم خود نمی‌خواستند جنجال شود، اما بعد از این اتفاق مجددا او آمد و یک نامه را از حزب دیگری ارائه داد که بتواند کاندیدای خانه احزاب شود؛ در حالی که  او نه عضو شورای مرکزی و نه دبیرکل آن حزب است  و نه مسئولیت شورای رهبری آن را دارد؛ بلکه صرفا نامه‌ای را به عنوان شورای راهبردی زدند که این از لحاظ قانونی مورد تایید نیست.

دبیرکل حزب مردمی اصلاحات تصریح کرد: ما معتقدیم که این انتخاب غیر قانونی بوده و ریاست صدر بر خانه احزاب به طور کلی زیر سوال است و من فکر می‌کنم که اگر مماشات نشود باید طبق قانون با آن برخورد شود؛ اگر چه متاسفانه رئیس قبلی خانه احزاب توجهی به این اعتراضات نکرد.

او در پایان تاکید کرد: اگرچه ممکن است مماشاتی صورت بگیرد، اما ما سِفت و سخت ایستاده‌ایم و به هیچ وجه هم کوتاه نخواهیم آمد؛ زیرا باید قانون اجرا شود؛ البته مشکل ما با شخص نیست و ضمن احترامی که برای جناب صدر قائلیم معتقدیم که قانون باید درست اجرا شود و اساسنامه تصریح می‌کند که باید این فرد شرایط لازمی که گفتم را داشته باشد؛ اما متاسفانه او  از ابتدا هم به صورت غیر قانونی به عرصه انتخابات ورد پیدا کرده است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
راد
۲۰:۵۲ ۳۱ خرداد ۱۳۹۹
این احزاب چه گلی بر سر کشور گذاشتن ؟ مردم ما هم که اهل حزب و .....نیستند .فقط یه عده برای خودشان یه سمت و دفتر و... تاسیس کردند بنام حزب تا به منافع خصوصی خودشان برسند نه خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و مردم ایران .ما مدعی یک نظام الهی هستیم ، چرا باید بجای اتحاد و یکپارچگی ، گروه گروه و یا دسته دسته شویم ؟ با این کار میخواهیم در راه خدمت به کشور با هم رقابت کنیم ؟! لطفا ما رو روشن کنید .
Iran (Islamic Republic of)
عباس گودرزی
۱۹:۲۵ ۳۱ خرداد ۱۳۹۹
سلام به نظر شما چگونه مردم می توانند به عملکرد چنین احزابی امیدوار باشند ؟لذا حزب ، فقط حزب الله . دیگر احزاب بدنبال تقسیم ثروت و قدرت جامعه هستند . یک فرد با صداقت اگر در بین آنها شناختی به ایمیل بنده اطلاع دهید و جایزه بگیرید البته با دلایل مستند .
آخرین اخبار