شرایط تهدید و زمان محقق شدن آن در قانون آمده است، اما باید دید که آیا هر تهدیدی جرم محسوب می‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، تهدید شخص باید واضح باشد، یعنی تهدید کننده به وضوح تهدید شونده را به قتل، ضررهای مادی، معنوی، شرفی و افشای سر خود و یا بستگانش تهدید کند، به نحوی که قاضی از الفاظ به کار رفته یا حرکات انجام شده بتواند تهدید انجام شده را به راحتی احساس کند.

شرایط تهدید چیست؟ 

برای تحقق جرم تهدید شرایطی باید وجود داشته باشد اول آن که تهدید کننده قادر به انجام باشد و سپس با توجه به وضعیت تهدید شونده احتمال وقوع آن باشد.

همچنین تهدید امری نسبی است که با توجه به وضعیت تهدید شونده و تهدید کننده مورد قضاوت قرار می‌گیرد و ملاک تشخیص آن عرفی است.

مجازات جرم تهدید چیست؟ 

هر کسی با جبر و قهر یا با اکراه و تهدید دیگری را ملزم به دادن نوشته یا سند یا امضاء و یا مهر کند و یا سند و نوشته‌ای که متعلق به او یا سپرده به او است را از وی بگیرد به حبس از ۳ ماه تا ۲ سال و تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد شد.

هرگاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضرر‌های نفسی یا شرفی یا مالی و یا به افشاء سری نسبت به خود یا بستگان او کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از ۲ ماه تا ۲ سال محکوم خواهد شد.

بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Netherlands
ناشناس
۰۹:۲۴ ۳۰ خرداد ۱۳۹۹
باسلام.درخانواده ای بدون هیچگونه دلیل موجه ومنطقی ای اجازه ی خواستگاری وازدواج برای دختران جوان آن خوانواده نمیدهدودختران خودراتهدیدمیکنندکه طبق نظروتأییدآنهامیتوانندازدواج کنندواین درحالی هست که خواستگاررابدون هیچگونه تحقیقات ودیداری ردمیکنندویا اجازه ی خواستگاری کردن به اونمیدهند.میخواستم بدانم ازلحاظ قانونی آیااین نوع تهدیدجرم نیست؟آیاقانون ومراجع قضایی ازدخترهای این خانواده حمایتی میکنند؟آیاراهکاری وجودداردکه این دختران باوجودخانواده سنگدلشان ازدواج کنند؟
آخرین اخبار