مهدی جمال با بیان اینکه راهبرد میراث فرهنگی استانداردسازی اقامتگاه‌های بومگردی است گفت: حفظ تعادل در ایجاد این اقامتگاه‌ها ضروری است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، مهدی جمال مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان سمنان حفظ تعادل در ایجاد اقامتگاه‌های بومگردی را ضروری دانست و گفت: نباید به گونه‌ای باشد که ورود گردشگران به روستا‌ها باعث نابودی آن شود و به همین دلیل میراث فرهنگی به دنبال توسعه استاندارد اقامتگاه‌های بومگردی است.

او افزود: توسعه اقامتگاه‌های بومگردی تاکنون راهبرد اصلی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان سمنان به خوبی پیش رفته است و از سال ۹۸ تاکنون تعداد این تاسیسات گردشگری از ۶۵ به ۸۵ اقامتگاه بومگردی افزایش یافت.

جمال با اشاره به اینکه هدف توسعه اقامتگاه‌های بومگردی در استان سمنان به خوبی محقق شد بیان کرد: اکنون سیاست میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان سمنان استانداردسازی خدمات این تاسیسات از طریق آموزش مدیران و عوامل اجرایی آن‌ها است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان سمنان تصریح کرد: تاکید وزارت میراث فرهنگی تقویت گردشگری به ویژه در مناطق روستایی از طریق توسعه بومگردی‌ها همراه با آموزش جوامع محلی است.

جمال به به آمادگی افتتاح دو اقامتگاه در شهر سمنان خبرداد و بیان کرد: سرای ترنج و سرای کاشیان در بافت تاریخی سمنان با هدف کمک به احیای این منطقه تاریخی شهر بهسازی شد و بهره برداری می‌شود.

او خانه طاهریان را دیگر طرح اقامتگاهی در بافت تاریخی شهر سمنان عنوان کرد که به زودی بهره برداری می‌شود و گفت: افتتاح این طرح به دلیل نوسان قیمت در تجهیزات به تاخیر افتاد و بهره بردار در حال تلاش برای تکمیل طرح است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان سمنان تصریح کرد: این اداره کل حافظ بافت تاریخی و فرهنگی شهر سمنان است و آسیب به بخش‌های تاریخی خط قرمز میراث فرهنگی محسوب می‌شود.

جمال بیان کرد: پس از بازگشایی‌ها با فروکش کردن شیوع کرونا میزان استقبال از مراکز اقامتی و گردشگری استان سمنان در حال افزایش است.

انتهای پیام / ر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار