به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام"احمد شیخ بهائی"، با تسلیت فرا رسیدن سالروز شهادت امام صادق علیه السلام اظهار کرد: امام صادق علیه السلام در بین معصومین بعد از پیامبر (صلی الله علیه و آله) فرصتی پیدا کردند که هم زمینه برای بیان احکام و معارف دین باشد و هم مردم گوش شنوایی برای ثبت و ضبط آن داشته باشند.
وی افزود: بعد از رحلت پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله مسیر انحرافی به وجود آمد و مطالب انحرافی به نام پیامبر مطرح شد و حقایق از بین رفت لذا امام صادق علیه السلام فرصتی پیدا کرد در ۱۰ سال از حکومت بنی امیه و ضعفی که وجود داشت و از سوی دیگر متقاضیان علم زیاد بودند، حقایقی از پیامبر صلی الله علیه و آله را در اعتقادات، اخلاق، احکام و معارف بیان کردند.
شیخ بهائی تصریح کرد: روایات بیان شده توسط امام صادق علیه السلام توسط قریب به ۴۰۰۰ نفر افرادی که به عنوان راوی از ایشان نقل کردند، ثبت و نوشته و سینه به سینه نقل شد و تا به دست ما رسیده و اکنون گنجینه بزرگی از معارف پیامبر با بیان امام صادق علیهما السلام را داریم که فرصتی استثنایی بود.
این استاد حوزه با اشاره به تلاش امام ششم در زمینه انتشار تشیّع در سراسر جهان اسلام بیان کرد: بعد از امام حسین توسط امام سجاد و امام باقر علیهم السلام در پوششهای خیلی ظریف و سیاستهای دقیق انتشار تشیّع صورت گرفته بود و شیعیان در اطراف دنیا منتشر بودند، لذا امام جعفر صادق شاگردانی تربیت و به مناطق مختلف میفرستادند که رهبری و ارشاد مردم را به عهده میگرفتند.
وی افزود: این افراد وجوهات پرداختی مردم را به خدمت حضرت میآوردند و در همین زمان زمینه برای انقلاب اسلامی فراهم شد، اما بنی عباس این انقلاب را دزدیدند و آنچه را که زمینه سازی شده بود تا خلافت به اهل بیت برگردد، به این بهانه که ما بنی عباس عموی پیامبر و اهل بیت هستیم، علیه امام صادق علیه السلام اقدام کرده، بسیاری از افراد موثر را کشتند و اختناق عجیبی ایجاد کردند، اما امام صادق در همین شرایط نیز با شیوههای مختلف معارف اسلام را بیان میکردند.
شیخ بهائی اظهار کرد: به امام ششم، صادق آل محمد میگفتند، زیرا افراد دیگری که روایات را بیان میکردند، کاذب بودند و، اما حضرت صادق علیه السلام عین آنچه از سرچشمه وحی برای پیامبر آمده بود را بیان مینمودند.
این استاد حوزه در بخش دیگری از سخنانش گفت: امام صادق علیه السلام در آخرین لحظات عمر مبارکشان همه فامیل را جمع کردند و فرمودند"شفاعت ما به کسانی که نماز را سبک و بی ارزش بشمارند، نمیرسد".
وی افزود: اهمیت به نماز این است که مسائل نماز را یاد بگیریم، نماز برای ما مهم باشد، اول وقت و در صورت توان به جماعت به جا بیاوریم و نماز ما با حضور قلب و رعایت آداب باشد.
شیخ بهائی تصریح کرد: اگر نماز درست شد، سایر اعمال انسان نیز درست میشود، زندگی نم میگیرید و مسائل مالی و اخلاقی هدفمند شده و همه امور به سمت اصلاح میرود لذا نماز به عنوان ستون دین آخرین سفارش امام صادق علیه السلام بوده است.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/