رئیس سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت:اصفهان رتبه نخست در تولید ریز غده سیب زمینی (مینی تیوبر و رتبه اول در سطح و تولید محصول پیاز، جایگاه نخست در سطح و تولید پیاز کشت نشایی را دارد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مهرداد مرادمند رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به هفته جهاد کشاورزی اظهار داشت: در سال زراعی گذشته، از ۵۶۴ هزار هکتار اراضی با قابلیت کشاورزی، حدود ۲۹۰ هزار هکتار و معادل ۵۱.۵ درصد به کشت محصولات زراعی تخصیص یافت که در این میان ۲۵۴ هزار هکتار به زراعت کشت‌های آبی و ۳۶ هزار هکتار هم مربوط به کشت‌های دیم و مابقی اراضی زراعی آبی و دیم آیش و باغات را شامل شد.

او افزود: میزان تولید انواع محصولات زراعی از این سطوح در سال زراعی ۹۷-۹۸ با توجه به بارندگی‌های مناسب و تأمین آب از محل شبکه آبرسانی زاینده رود و افزایش سطوح زیرکشت حدود ۴ هزار و ۴۹۷ هزار تن بوده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان اعلام کرد: رتبه نخست در تولید ریز غده سیب زمینی (مینی تیوبر)، رتبه اول در سطح و تولید محصول پیاز، جایگاه نخست در سطح و تولید پیاز کشت نشایی، رتبه دوم در سطح و تولید گلرنگ، رتبه دوم در سطح و تولید سایر محصولات جالیزی، رتبه سوم در سطح و تولید محصول خربزه، رتبه پنجم در تولید سایر محصولات سبزی‌ها، رتبه پنجم در تولید ذرت علوفه‌ای و رتبه هفتم در تولید یونجه در بخش زراعت استان اصفهان در سال زراعی گذشته حاصل شد.

او به نظارت و پیگیری بر تولید محصولات گواهی شده زراعی هم اشاره‌ای کرد و افزود: سال زراعی ۹۸-۹۷ با تولید ۵ هزار و ۸۰۰ تن پیاز و سه هزار تن سیب زمینی برای استان اصفهان همراه بود.

منبع:مهر

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار