به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حسن قاضی عسگر معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان با تاکید بر توسعه محصولات شرکتهای دانش بنیان در استان اصفهان اظهار داشت: اصفهان پس از پایتخت، با ۵۲۰ شرکت دانش بنیان و واحدهای فناوری جایگاه دوم را در کشور دارد و توسعه شرکتهای دانش بنیان میتواند در عبور از آلودگیهای زیست محیطی در این استان مؤثر باشد.
او افزود: این شرکتها با گردش مالی یک هزار و ۴۷۰ میلیارد تومان زمینه اشتغال هفت هزار و ۱۳۴ دانش آموخته دانشگاهی را فراهم کرده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان با اشاره به اینکه تحریمها و کرونا همان مثل «عدو شود سبب خیر اگر خدا بخواهد» شد و عنوان داشت: در سالهای گذشته به دلیل سیاست غلط و غیرمنطقی سرکوب نرخ ارز، تولید در کشور توجیه اقتصادی نداشت و با وقوع تحریمها و شیوع کرونا زمینه توسعه تولید و اشتغال از طریق واقعی شدن نرخ ارز فراهم شده است.
او با بیان اینکه تبدیل نرخ ارز ۴۲۰۰ تومانی به نرخ نیمایی میتواند در تولید و توسعه محصولات دانش بنیان مؤثر واقع شود، اعلام کرد: از معاونت صمت درخواست کردیم که لیست اقلام وارده به کشور با ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومان را در اختیار استان قرار دهد تا با فعالان این بخش و دانشگاهیان، این محصولات در استان اصفهان تولید شود و نیاز به تخصیص ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی برای محصولات شرکتهای دانش بنیان و حوزه فناوری نباشد و همچنین بیکاری دانش آموختگان هم برطرف شود که البته لازمه آن ارتقا کیفیت علمی و مهارتی همین دانش آموختگان دانشگاهی است.
قاضی عسگر یکی از اتفاقات مبارک در استان اصفهان را ایجاد منطقه ویژه علم و فناوری اصفهان معرفی کرد و افزود: تبدیل اصفهان به قطب اقتصادی مبتنی بر علم و نوآوری از طریق ارتقای اکوسیستم فن آوری و کارآفرینی و توسعه فناوریهای نو به منظور دست یابی به رفاه اجتماعی و محیط زیست پایدار از نتایج این منطقه خواهد بود.
او افزود: منطقه ویژه علم و فناوری با طرحهای پیشران میتواند به اقتصاد سبز در استان اصفهان یاری برساند و ارتباط بین دولت، دانشگاه و صنعت را برقرار کند.
منبع:مهر
انتهای پیام/م