بیشتر ما از مواد غذایی اشتباه نگهداری می‌کنیم و این مسأله می‌تواند واقعاً روی مزه و میزان ماندگاری آن‌ها تأثیر بگذارد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، هنگام باز کردن خرید‌ها کمتر کسی به توصیه‌های روی بسته‌ی مواد غذایی در مورد نحوه‌ی نگهداری آن‌ها دقت می‌کند و اغلب ما بر حسب دانسته‌ها و تصورات قبلی همانطور مثل همیشه بعضی از آن‌ها را در کابینت می‌گذاریم و بعضی را در یخچال.

اما از قرار معلوم بیشتر ما از مواد غذایی اشتباه نگهداری می‌کنیم و این مسأله می‌تواند واقعاً روی مزه و میزان ماندگاری آن‌ها تأثیر بگذارد.

به تازگی جدولی در فضای مجازی منتشر شده که باعث سردرگمی کاربران در مورد نحوه‌ی نگهداری مواد غذایی شده است.

یکی از مواردی که بیشتر افراد را متعجب کرده خیار است که از قرار معلوم باید در کابینت از آن نگهداری شود، اما کاربران دلیل آن را متوجه نمی‌شوند.

باید‌ها و نباید‌های نگهداری میوه‌ها و سبزیجات در یخچال

طبق این جدول:
میوه‌هایی که باید در یخچال نگهداری شوند: زردآلو- توت سیاه- بلوبری- توت فرنگی- گیلاس- انجیر- انگور- میوه‌های برش خورده

سبزیجاتی که باید در یخچال نگهداری شوند: لوبیا سبز- هویج- تربچه- کلم- گل کلم- اسفناج- کرفس- کلم بروکلی- سبزیجات برش خورده

میوه‌هایی که نباید در یخچال نگهداری شوند: سیب- آووکادو- موز- کیوی- لیمو- انبه- پرتقال- پاپایا- هلو

سبزیجاتی که نباید در یخچال نگهداری شوند: خیار- بادمجان- سیر- زنجبیل- فلفل- سیب زمینی- سیب زمینی شیرین- گوجه فرنگی- کدو حلوایی

این جدول که در یک گروه فیسبوکی منتشر شده بحث زیادی در میان کاربران فضای مجازی به راه انداخته است.

یک کاربر نوشته: «آخر کی خیار را در یخچال نمی‌گذارد» و برای بیان بهتر احساس واقعی خود در ادامه یک ایموجی متعجب هم گذاشته.

یک کاربر دیگر گفته: «فکر کنم همان روانی‌هایی که اول شیر را می‌ریزند بعد چای را، قبل از غلات صبحانه، شیر را در کاسه می‌ریزند و نان تست را از درازا برش می‌زنند.»

کاربر سوم نوشته: «من همیشه خیار و فلفل را در یخچال نگه می‌دارم.».

باید‌ها و نباید‌های نگهداری میوه‌ها و سبزیجات در یخچال

اما ماجرا به همینجا ختم نمی‌شود. طبق این جدول سیر، فلفل و سیب زمینی هم نباید در یخچال نگه داشته شوند، در حالی که هویج، کلم بروکلی، اسفناج و لوبیا سبز را باید در یخچال بگذارید.

با این حال زنی گفته: «جدیداً سیب زمینی هایم را در یخچال می‌گذارم، چون خیلی زود جوانه می‌زدند، نمی‌دانم فقط به خاطر گرمای هوا بود یا نه، اما حالا ماندگاری بیشتری دارند و تازه‌تر می‌مانند.»

میوه‌هایی مثل توت فرنگی، انگور، تمشک و میوه‌های توت مانند را هم باید در یخچال نگه داشت و برعکس، سیب، آووکادو، انبه و موز را نباید در یخچال بگذارید.

گرچه برخی از کاربران معتقدند سیب را باید در یک کابینت تاریک و خنک یا ظرف میوه خوری نگه داشت، اما بعضی هم می‌گویند آن‌ها سیب هایشان را همیشه در یخچال می‌گذارند و این کار باعث می‌شود میوه «ماه‌ها بماند».

یک کاربر گفته: «من همه چیز را در یخچال می‌گذارم، اینطوری همه چیز خیلی بیشتر می‌ماند.»

کاربر دیگری هم نوشته: «اگر چیزی وقت خرید در یخچال بود پس در خانه هم در یخچال می‌گذارمش، اگر نه که در یخچال نمی‌گذارم.» منطقی به نظر می‌رسد!

کاربر بعدی گفته: «ببخشید، ولی بیشترشان باید در یخچال نگهداری شوند!»

و کاربری هم نوشته همیشه موز را در یخچال نگه می‌دارد و ادعا کرده این کار باعث می‌شود میوه تقریباً ۱۰ روز بماند.

شما چطور؟ میوه‌ها و سبزیجات خود را کجا نگه می‌دارید؟

منبع: روزیاتو

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار