به گزارش خبرنگار حوزه میراث و گردشگری گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ام اس ان، چندین کشور اعلام کرده اند که آماده بازگشایی مرزهای خود به روی گردشگران هستند و بار دیگر از مسافران استقبال میکنند. اما بعضی کشورها همچنان محدودیتهای سفر را سفت و سخت اعمال میکنند. ما نیز در حال حاضر کسی را به سفر کردن تشویق نمیکنیم، ولی برخی کشورها را که شروع دوباره اقتصاد گردشگری خود را کلید زدند به شما معرفی میکنیم.
ایتالیا جزو اولین کشورهایی بود که با هدف کنترل و مهار شیوع ویروس کرونا محدودیتهای سفر را اعمال کرد. این کشور همچنین، اولین کشوری است که مرزهایش را به روی گردشگران گشوده است.
کشور ایتالیا در اواخر مارس موارد ابتلای بالا بر اثر ویروس کرونا را ثبت کرد و فوتیهای زیادی به دلیل شیوع این ویروس داشت؛ اما اخیراً افت زیادی در تعداد ابتلا به ویروس کرونا داشته؛ به طوری که در زمان نگارش این گزارش موارد جدید ابتلا به ویروس کرونا در این کشور روزانه به حدود ۲۰۰ نفر رسیده است.
با توجه به این کاهش ابتلا، مرزهای این کشور از اوایل ماه ژوئن به روی گردشکران انگلستان، اتحادیه اروپا، شهر واتیکان، آندورا، موناکو، سان مارینو و کشورهای عضو منطقه شینگن باز شد.
شایان ذکر است افرادی که از ایالت متحده آمریکا، استرالیا و سایر کشورهای اعلام شده به ایتالیا سفر میکنند، باید دو هفته در قرنطینه بمانند.
دانمارک نیز همچون ایتالیا از اولین کشورهایی بود که از اواسط ماه آوریل محدودیتهای سفر را اعمال کرد و یکی از اولین کشورهایی است که محدودیت سفرهای داخلی را کاهش داد. این کشور اخیراً با کاهش موارد روزانه ابتلا به ویروس کرونا، سینماها، رستورانها، کافهها و مراکز فرهنگی را با رعایت فاصله اجتماعی بازگشایی کرده است.
دانمارک گامهایی را در جهت بازگشایی مرزهای خود به روی گردشگران برمیدارد و در همین راستا از ۱۵ ژوئن مرزهایش را به روی گردشگران نروژی، آلمانی و ایسلندی باز میکند.
ممنوعیت سفر در جمهوری ایرلند وجود ندارد البته به مردم توصیه میشود از سفرهای غیر ضروری خودداری کنند. افرادی که به جمهوری ایرلند سفر میکنند، باید به مدت ۲ هفته در قرنطینه باشند.
جامائیکا قصد دارد از ۱۵ ژوئن مرزهایش را به روی همه گردشگران باز کند؛ البته در ابتدا در قالب طرحی به نام «راهروی مقاومت» محدوده قابل بازدید برای گردشگران محدود است، اما وسعت این محدوده هر دو هفته یک بار ارزیابی مجدد خواهد شد.
مقامات کشور جامائیکا پروتکلهای دقیقی را برای اطمینان از رعایت اصول بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی وضع کردهاند. موارد روزانه ابتلا به ویروس کرونا در جامائیکا بسیار کم است.
ترکیه یکی از کشورهای مدیترانهای است که قصد دارد از اواسط ماه ژوئن مرزهایش را به روی گردشگران ۱۵ کشور از جمله ایتالیا، امارات، اردن و مراکش باز کند. افرادی که به این کشور سفر خواهند کرد، تحت آزمایش قرار میگیرند و انتظار میرود برای مدت دو هفته قرنطینه شوند.
هنوز مشخص نیست که گردشگران کشورهای دیگر چه زمانی میتوانند به ترکیه سفر کنند؛ البته ترکیه در مورد راه اندازی یک پل هوایی با انگلیس مذاکره میکند و به احتمال زیاد این پل هوایی امکان سفر متقابل بین دو کشور را فراهم خواهد کرد.
شایان ذکر است که ترکیه هنوز صدها مورد جدید روزانه ابتلا به ویروس کرونا را ثبت میکند، اما این تعداد نسبت به اواسط ماه آوریل که در آن آزمایش ۵۰۰۰ نفر در یک روز مثبت بود، کاهش چشمگیری دارد.
ایسلند نسبت به سایر کشورها محدودیتهای سفر کمتری را در ایام تعطیلات اعمال کرده بود، اما محدودیتهای سفر در این کشور تا ۱۵ می اعمال میشدند. این کشور از ۱۵ ژوئن از همه گردشگران بین المللی استقبال میکند؛ البته در بدو ورود به کشور از آنها تست کرونا و دو هفته قرنطینه را برایشان در نظر میگیرد.
ایسلند با صفر تا یک مورد ابتلای مثبت روزانه به ویروس کرونا در یک ماه و نیم گذشته، به طور واضح به دنبال راه اندازی مجدد صنعت گردشگری خود برای فصل تابستان است.
از اواخر ماه مارس که کشور سوئیس ۱۴۰۰ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در یک روز را تجربه کرد، مرزهای این کشور به روی همه گردشگران بینالمللی بسته شد؛ اما خوشبختانه موارد ابتلای مردم سوئیس به ویروس کرونا تا ۲۰ مورد در روز کاهش یافت و گردشگران انگلستان، اتحادیه اروپا، نروژ و ایسلند میتوانند از ۱۵ ژوئن وارد این کشور شوند البته مرزهای سوئیس با اتریش، آلمان و فرانسه نیز به طور کامل باز خواهند شد.
مرزهای سوئیس همچنان به روی گردشگران آمریکایی بسته خواهد ماند.
کرواسی از ۱۱ می با کاهش موارد ابتلای روزانه به ویروس کرونا مرزهایش را به روی گردشگران اتحادیه اروپا، انگلیس و افرادی که قبلاً اقامتگاه خود را رزرو کرده اند، باز کرد.
مرزهای کرواسی هنوز برای گردشگران خارج از اروپا و مردم ایالات متحده آمریکا باز نشدهاند.
آلمان از ماه آوریل محدودیتهای سفر خود را کاهش داد و کنترلهای مرزی با اتریش، فرانسه و سوئیس را در اواسط ماه می تعدیل کرد. ممنوعیت سفر به آلمان از ۱۵ ژوئن برای کشورهای عضو اتحادیه اروپا و انگلستان به استثنای هر کشوری که هنوز در قرنطینه باشند، برداشته میشود. اصل فاصلهگذاری اجتماعی هنوز در آلمان رعایت میشود و کشورهای غیر اروپایی از جمله ایالات متحده هنوز از ورود به این کشور منع شده اند.
قبرس اکثر پروازها را از اواخر ماه مارس ممنوع کرد، اما در ۹ ژوئن فرودگاههای خود را مجدداً گشود و مرزهایش را به روی گردشگران کشورهایی که به نظر میرسد ویروس کرونا را مدیریت و مهار کردهاند، باز کرد. این کشورها شامل یونان، مالت، بلغارستان، نروژ، اتریش، فنلاند، اسلوونی، مجارستان، دانمارک، آلمان، اسلواکی و لیتوانی هستند.
قبرس متعهد شده است که اگر تست کرونای شخصی در خاک این کشور مثبت شد، هزینههای غذا و داروی او را پرداخت کند.
گفتنی است قبرس بیش از یک ماه است که کمتر از ۱۰ مورد جدید روزانه ابتلا به ویروس کرونا را ثبت کرده است.
جزایر ویرجین ایالات متحده، آنتیگوآ و باربودا، مونته نگرو، جزایر قناری، آروبا، یونان، سنت لوسیا، بلژیک، جمهوری چک، فرانسه، استونی، اتریش، مالت، لهستان، پرتغال، رومانی، اسلوونی، باهاما، مالدیو، مجارستان، جمهوری دومینیکن، کامبوج، بلغارستان، هلند و اسپانیا نیز بازگشت گردشگری خود را کلید میزنند.
انتهای پیام/