محمد کاظم زاده، مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی دانشگاه غذا و دارو در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان گفت: با راهکار های تغذیه ای و با تقویت سیستم ایمنی بدن می توان تا حد زیادی از ابتلا به بیماری کرونا پیشگیری کرد.
او تاکید کرد: تنوع و تعادل باید در رژیم غذایی رعایت شود چرا که مصرف بیش از حد ویتامین ها هم خطرناک است .
مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی دانشگاه غذا و دارو استان همدان گفت: میوه های مثل پرتقال ، توت فرنگی و سبزی های با بر گ های تیره مثل کاهو و اسفناج و مصرف فلفل دلمه ای قرمز و نارنجی ویتامین سی بیشتری دارند و در پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا ویروس کووید ۱۹ موثر است.
کاظم زاده افزود: مصرف مناسب از آب و مایعات در طول روز به طور مستمر باعث دفع بهتر ویروس ها از دستگاه گوارش می شود.
او در ادامه با اشاره به اینکه گوشت و ماهی و تخم مرغ به طور کامل باید پخته شوند گفت: نیم پز یا خام مصرف کردن غذا ها ریسک ابتلا به بیماری کرونا ویروس کووید ۱۹ را افزایش می دهد.
کاظم زاده تاکیدی کرد: مصرف گرمیجات در از بین رفتن بیماری کرونا ویروس کووید ۱۹ تاثیری ندارد .
او بیان کرد: غذا های ادویه دار اثر گرما زایی غذا را افزایش داده و متابولیسم بدن را تا ۳۳ درصد بیشتر از غذاهای بدون ادویه افزایش می دهد و افزایش گرما برای افراد دارای مزاج گرم و خشک مفید نیست.
انتهای پیام/م