به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،به همت هنرمندان و تولیدکنندگان سفال و سرامیک هفتمین کارگاه صنایع دستی در منطقه آزاد ارس افتتاح شد.
داداش زاده معاون فرهنگی اجتماعی و گردشگری منطقه آزاد ارس در این مراسم گفت: سازمان منطقه آزاد ارس با توجه به اهمیت تولید در حوزه صنایع دستی همه ساله مشوقهایی را برای کارگاهها و هنرمندان صنایع دستی تدوین و تقدیم میکند.
داداش زاده گفت: خوشبختانه با همت بی نظیر هنرمندان منطقه آزاد ارس در سال گذشته شاهد تاسیس انجمن صنایع دستی ارس و همچنین افتتاح چند کارگاه جدید در منطقه بودیم که ضمن ایجاد اشتغال مستقیم در داخل منطقه، منجر به ایجاد مشاغل خانگی در مناطق همجوار نیز شده است.
او افزود: تمرکز معاونت فرهنگی منطقه آزاد ارس بر حمایت از صنایع خلاق در تمامی حوزههای آن است و در این راستا از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد.
داداش زاده افزود: تاسیس انجمنهای تخصصی در منطقه که طی دو سال گذشته انجام شد یکی از افتخارات این منطقه بوده و از این نظر که توانسته است زمینه ساز فعالیتهای غیردولتی و تخصصی شود حایز اهمیت میباشد و سازمان منطقه آزاد ارس جامعه هنرمندان ارس را سرمایه با ارزش خود میداند.
او با اشاره به اینکه در حال حاضر با افتتاح این کارگاه هفت کارگاه در حوزه صنایع دستی در ارس فعالیت میکنند گفت: توسعه تولیدات حوزه صنایع دستی علاوه بر رشد اقتصادی و ایجاد اشتغالی ،مهمترین تاثیرش صادرات فرهنگ کشورمان به سایر کشورها میباشد.
شاسفند معاون اقتصادی و سرمایه گذاری منطقه آزاد ارس نیز در این مراسم گفت: منطقه آزاد ارس تمامی ظرفیتهای قانونی را در حمایت از کارگاهها و تولیدکنندگان صنایع دستی بکار خواهد گرفت.
شاسفند افزود: کمیسیون اقتصادی با نگاه کاملا حمایتی به صنایع دستی در پی کمک به ایجاد کارگاههای جدید در منطقه بوده و در سالجاری نیز شاهد تاسیس کارگاههای جدید در منطقه خواهیم بود.
او گفت: محصولات صنایع دستی کار و محصول فیزیکی ناشی از ترکیب مواد اولیه و عملیات فیزیکی نیستند بلکه دارای روح و معنا و مفهوم هستند و همین امر اهمیت این صنایع را که نشات گرفته از فرهنگ و باورهای هنرمند است دوچندان میکند.
همچنین در این مراسم نصیری، مدیر فرهنگی و هنری منطقه آزاد ارس گفت: برای اولین بار در بین مناطق آزاد کشور، کارگاههای صنایع دستی ارس پس از اخذ گواهی خلاق میتوانند از تسهیلات و مشوقهای درنظر گرفته شده برای شرکتهای دانش بنیان از طرف معاونت علمی ریاست جمهوری و ستاد فناوریهای نرم و هویت ساز استفاده نمایند.
او افزود: مسوولین کارگاههای صنایع دستی میتوانند برای اخذ گواهی خلاق از ستاد فناوریهای نرم و هویت ساز به معاونت فرهنگی اجتماعی و گردشگری سازمان و سپس مرکز رشد ارس که یکی از مبادی معرفی شرکتهای خلاق میباشد مراجعه نمایند.
او گفت: اکنون کارگاههای مختلفی در منطقه در حال تولید میباشند و محصولات متنوعی در حوزه چرم ومحصولات چرمی، سفال و سرامیک، مجسمه و حکاکی روی فلز، فرش و ورنی فعالیت میکنند که بیش از ۱۷۰ شغل را بصورت مستقیم ایجاد نموده اند.
کارگاه صنایع دستی هفت شهر ارس هفتمین کارگاه در حوزه صنایع دستی در ارس میباشد که محصولات هنری و ظروف سفالی و سرامیکی تولید میکند و تولیدات این کارگاه به سرزمین اصلی و کشور ترکیه صادر خواهد شد.
گفتنی است در این مراسم از مسئولین کارگاههای صنایع دستی و هیات مدیره انجمن صنایع دستی و ده نفر از فعالین حوزه صنایع دستی در منطقه آزاد ارس تجلیل بعمل آمد.
انتهای پیام/ک