معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی خراسان رضوی گفت: این استان با فعالیت ۱۳۰۰ مهدکودک، ۱۰ درصد ظرفیت مهد‌های کشور را به خود اختصاص داده است و در رتبه اول کشور از نظر ارائه خدمات به کودکان قرار دارد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، دکتر غلامحسین حقدادی معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی خراسان رضوی درباره وضعیت مهدکودک‌ها در خراسان رضوی اگفت: در کل کشور ۱۵ هزار و ۲۷ مهدکودک زیر نظر بهزیستی فعالیت می‌کنند که  خراسان رضوی با بیش از ۱۳۰۰ مهدکودک رتبه اول  تعداد مهدکودک‌های کشور را دارد.

او افزود: کودکی مهم‌ترین دوران شکوفایی انسان و اساسی‌ترین پایه برای تأمین سلامت در دوره‌های بعدی زندگی است. از همین رو مهدکودک‌ها با هدف کمک به رشد همه‌جانبه کودکان و رشد استعداد‌ها و علایق کودکان شکل گرفته و برای همین نظارت و ارزیابی مهدکودک‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است.

معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی خراسان رضوی ادامه داد: خراسان رضوی علاوه بر رتبه اول تعداد مهدکودک‌ها، رتبه اول کشور در تعداد مهد‌های حاشیه شهر را با ۳۰۰ مهدکودک و بهره‌مندی ۱۳ هزار کودک حاشیه شهر مشهد داراست.

حقدادی بیان کرد: بیش از ۸۰ هزار کودک از خدمات مهدکودک‌های خراسان رضوی برخوردار هستند که ۵۵/۱۲ درصد کودکان کل کشور را تشکیل می‌دهند.

او تصریح  کرد: در استان خراسان رضوی ۱۳۹۰ مهد خصوصی، ۸۰۵ مهد شهری، ۳۰۰ مهد حاشیه شهر، ۵۸۵ مهد روستایی فعالیت می‌کنند که بر این اساس اکنون ۸۳ هزار و ۶۸۵ کودک زیر نظر ۷۲۱۳ مربی از آموزش‌های لازم برخوردار شده‌اند.

او با بیان این مطلب که ۳۰ هزار کودک در مهدکودک‌های استان از غذای گرم بهره‌مند هستند، تصریح کرد: سال گذشته بیش از ۵۵ میلیارد ریال برای یک وعده غذای گرم کودکان هزینه شده است.

معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی خراسان رضوی تاکید کرد: از ابتدای مهرماه تا اسفندماه ۹۸، بازدید‌های کارشناسی سازمان بهزیستی در مهدکودک‌ها انجام شده است که در این راستا ۳۵ بازدید کارشناسی ستادی از مراکز، ۱۴۲۷ بازدید انفرادی کارشناسان شهرستان‌ها، ۸۵۴ بازدید تیمی، ۱۵۱ طرح ارزشیابی مهدکودک‌ها انجام شده است.

حقدادی اظهار کرد: مهدکودک‌ها بیشترین شرکای کاری بهزیستی استان هستند، به همین دلیل بالاترین آمار نظارت، صدور مجوز، تذکر و اخطار در کمیسیون ماده ۲۶ را به خود اختصاص می‌دهند. به‌طوری که از ابتدای مهرماه تا اسفندماه سال گذشته ۷۳ تذکر و اخطار برای مهدکودک‌های استان صادر شده است.

اوافزود: اکنون بیش از ۷۰۰۰ نفر به‌صورت مؤسس، مربی و خدمه در مهدکودک‌های استان مشغول فعالیت هستند، اما متأسفانه به‌دنبال همه‌گیری کرونا از اوایل اسفندماه ۹۸ مهدکودک‌ها تعطیل شدند و به‌دنبال آن مشکلات اقتصادی جدی برای آن‌ها پیش آمد و تعدادی از مربیان بیکار شدند و تعدادی از مهد‌ها اعلام تعطیلی کردند. البته باتوجه‌به قرارگرفتن مهدکودک‌ها در زمره مراکز و بنگاه‌های زیان‌دیده از کرونا، تسهیلات و حمایت‌های اعلام شده شامل این گروه نیز خواهد شد.
 
انتهای پیام// ف.غ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.