به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،در گزارش زیر طرز تهیه سوپ سیبزمینی و عدس یک غذای مقوی را آموزش میدهیم.
برای تهیه سوپ عدس در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است.
مواد لازم:
عدس قرمز.....۲ پیمانه
روغن زیتون......۲ قاشق سوپخوری
پیاز خرد کرده ۲...... عدد متوسط
سیر خرد کرده....۲ حبه
کدوی خرد کرده.......۱ عدد
هویج خرد کرده......۳ عدد
سیبزمینی خرد کرده....... ۲ عدد
ریحان...... ۱ قاشق سوپخوری
جعفری تازه...... ۲ قاشق سوپخوری
روش تهیه:
عدس را در کاسه بزرگی بریزید، رویش را با میزان کافی آب گرم بپوشانید و کنار بگذارید. روغن را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. آنگاه پیاز و سیر را ۵ تا ۷ دقیقه در آن تفت دهید. سپس کدو را بیفزایید و ۲ دقیقه دیگر تفت دهید تا نرم شود. حالا هویج و سیبزمینی را اضافه کنید. اکنون عدس را آبکشی کنید و در ظرف بریزید. آنگاه روی آن، به میزان ۲ سانتیمتر بالای مواد، آب سرد بریزید. سپس ریحان و جعفری را اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا سوپ به جوش بیاید. حالا حرارت را کم کنید، در ظرف را بگذارید تا ۳۰ تا ۴۵ دقیقه به آرامی بجوشد. گاهگاهی آن را هم بزنید تا سبزیجات نرم شوند. اکنون سوپ را از روی حرارت بردارید و در مخلوطکن بریزید تا به غلظت دلخواه برسد.
منبع: زندگی آنلاین
انتهای پیام/