قاضی زاده گفت: در حال حاضر ۴۵ رشته صنایع دستی ثبت شده در کردستان فعال است که ۲۵ رشته آن بومی است

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، خسرو قاضی‌زاده معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان گفت: سهم درآمد صنایع دستی استان کردستان از صادرات در ۱۱ ماه منتهی به بهمن سال گذشته ۵۹۲ هزار دلار بود که بعد از بروز بیماری کرونا از آن موقع تاکنون صادراتی صورت نگرفته است.

او با بیان اینکه در مجموع ۴۵ رشته صنایع دستی ثبت شده در کردستان فعال است که ۲۵ رشته آن بومی است، افزود: هشت هزار و ۵۰۰ صنعت‌کار پروانه انفرادی دارند و همچنین ۶۴ پروانه کارگاهی گروهی هم در استان صادر شده و در حال فعالیت هستند.

قاضی‌زاده با اشاره به اینکه ۲۵۷ هزار نفر در حوزه صنایع دستی در استان آموزش دیده‌اند، یادآور شد: با برنامه‌ریزی و حمایت می‌توان قابلیت بخش زیادی از این افراد آموزش دیده را بالفعل درآورد و اشتغالزایی حوزه صنایع دستی در کردستان را توسعه داد.

با بیان اینکه صنایع دستی در کردستان خاص و ویژه است، تاکید کرد: صاحب هنرمندانی در استان هستیم که نمونه آن‌ها در جای دیگر به سختی پیدا می‌شود و همین هنرمندان توانستند با ۱۱ اثر خود نشان ملی مرغوبیت و اصالت را در کشور کسب کنند.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان گفت: این موفقیت‌ها نشان می‌دهد صاحب هنرمندانی هستیم که در نوآوری، ایده و خلق اثر کاربردی می‌توانند با هنرمندان دیگر مناطق کشور رقابت کنند.

او اضافه کرد: کارگاه‌های آموزشی صنایع دستی استان کردستان که بدلیل شیوع ویروس کرونا تعطیل شده بود از یک هفته پیش فعال شده و با رعایت موارد بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی تعیین شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی به امر آموزش علاقه‌مندان مشغول هستند.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار