عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی فارس بر لزوم تغییر نگاه مدیران بنگاه ها و کسب و کارها به استفاده از توان شرکت های دانش بنیان در دوران پساکرونا تاکید کرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، امید ماهرانی در در جلسه کمیسیون کمیسیون کارآفرینی و کسب و کار‌های نوین و دانش بنیان این اتاق که به صورت برخط (آنلاین) برگزار شد، گفت: در دوران شیوع و مقابله با بیماری کرونا شرکت‌های دانش بنیان عملکرد خوبی داشتند که در بعد از این دوران نیز مدیران بنگاه‌ها و کسب و کار‌ها باید نسبت به استفاده از توان شرکت‌های دانش بنیان دیدگاه متفاوت و مثبتی داشته باشند.

عضو هیات نمایندگان و رئیس کمیسیون کارآفرینی و کسب و کار‌های نوین و دانش بنیان اتاق بازرگانی فارس بیان کرد: یکی از مهمترین تاثیر بیماری کرونا بر اقتصاد مردم بود که اقتصاد ایران به دلیل وابستگی به نفت و تحریم‌های بین‌المللی آسیب‌های بیشتری را تجربه خواهد کرد.

او افزود: پس از ظهور بیماری کرونا بنگاه‌های اقتصادی، کسب و کار‌ها بویژه کسب و کار‌های کوچک تحت تأثیر شیوع ویروس کرونا قرار گرفته و به تبع آن آسیب‌هایی بر بسیاری از خانوار‌ها وارد شده است که آثار اقتصادی شیوع ویروس کرونا بر کسب و کار‌ها و فعالیت‌های اقتصادی در کشور را می‌توان از ابعاد مختلف مورد بررسی قرار داد.

ماهرانی با اشاره به اینکه در دوران مقابله با کرونا هرگونه حمایت از کسب و کار‌ها و مردم باید با سیاست گذاری کنترل شیوع این بیماری دنبال شود اظهارداشت: بخش دولتی حمایت‌ها و بخش خصوصی راهکار‌های عملیاتی برای عبور با کمترین آسیب از دوران کرونا را اعلام کردند که امیدواریم این برنامه‌ها مورد بهره برداری کاربردی و صحیح قرار گیرد.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی فارس اضافه کرد: نقش و توان شرکت‌های دانش بنیان در مقابله با بیماری کرونا تا حدودی نمایان شد و امید داریم در دوران پسا کرونا و تحقق جهش تولید نیز شاهد حضور فعال شرکت‌های دانش بنیان استان در بخش اقتصاد باشیم.

او ادامه داد: برنامه دولت در سال جهش تولید و محوریت قرار دادن شرکت‌های دانش بنیان و خدمات فنی مهندسی در بحث صادرات است که مشوق‌های خوبی هم قرار داده است و ما دراتاق بازرگانی فارس نیز برنامه‌های آموزشی در این زمینه برنامه ریزی کرده ایم.

ماهرانی عنوان داشت: عملکرد شرکت‌های دانش بنیان در سال جهش تولید باید موجب افزایش صادرات استان شود لذا شرکت‌های استان باید در این زمینه برنامه ریزی منسجم و اهتمام ویژه داشته باشند.

او با تقدیر از عملکرد شرکت‌های دانش بنیان استان در دوران مقابله با بیماری کرونا تصریح کرد: از دیگر محور‌های فعالیت امسال ما اجرایی کردن ارتباط بین صنعت و محصولات و دانش شرکت‌های دانش بنیان استان است.

ماهرانی افزود: رتبه شاخص فناوری شرکت‌های دانش بنیان ایران در سال ۳۰۱۳ در رتبه ۱۱۳ و در حال حاضر با ۴۸ پله صعود در رتبه ۶۵ قرار دارد که این آمار افتخار آفرین نشان دهنده فعالیت‌های علمی مثبت و کار‌های خوب و ارزشمند در حوزه دانش بنیان در کشور است.

او همچنین موضوع ثبت نام در ششمین دوره خدمات بیمه تکمیلی درمان ویژه شرکت‌های دانش بنیان و فنآور با همکاری پارک فنآوری پردیس و بیمه دانا را مطرح کرد و بیان کرد: شرکت‌های دانش بیان استان برای استفاده از خدمات بیمه تکمیلی و کسب اطلاعات بیشتر به سایت www.daneshbonyan.isti.ir مراجعه کنند.

در این جلسه حمیدرضا اسلامی نیا مدیر کل هواپیمایی آسمان پایگاه شیراز نیز با بیان مواردی پیرامون پردیس شرکت‌های دانش بنیان گفت: تامین مالی تحقیق و توسعه، توجه به شرکت‌های دانش بنیان و اتصال صنعت با توانمندی شرکت‌های دانش بنیان از موضوع‌های بسیار مهم است که در استان باید مورد توجه قرار گیرد.

او با اشاره به برنامه ریزی‌های انجام شده برای حمایت از نخبگان افزود: تلاش می‌کنیم از توانمندی و تخصص شرکت‌های دانش بنیان استان استفاده کنیم و در قالب پروژه‌ها و قرارداد‌هایی از ایده‌ها و استعداد‌های نخبگان استان برای توسعه و پیشبرد استان استفاده کنیم.

همچنین شفیعی رئیس موسسات پارک علم و فناوری استان فارس هم با اشاره به ضرورت ارتباط شرکت‌های دانش بنیان با صنایع بزرگ گفت: در پارک علم وفناوری زمینه تولید دانش وجود دارد و شرکت‌های دانش بنیان توانایی گرفتن خروجی مناسب با استفاده از اطلاعات و نیاز‌های موجود را دارند که امیدواریم با عارضه یابی شرکت‌های دانش بنیان بتوانند با نیاز سنجی راه حل‌های فناورانه در خصوص کمبود‌ها و الزامات صنایع ارائه کنند.

او  عارضه یابی شرکت‌های دانش بنیان را امری مهم عنوان کرد.
انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.