به گزارش خبرنگار
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از
زنجان،سرپرست گروه محیط زیست و سلامت غذای سازمان جهاد کشاورزی زنجان،گفت: هدف سازمان جهاد کشاورزی هیچگاه تولید به هر قیمت نبوده و همواره استاندارد سازی میزان توزیع کودهای شیمیایی و سموم کشاورزی برای تولید محصول سالم و حفظ محیط زیست، عدم آلودگی آب و خاک، مدیریت و بررسی میزان آلایندهها در محصولات کشاورزی وحفظ سلامت خاک با جلوگیری از آتش زدن بقایای گیاهی رویکرد مدیریتی این سازمان میباشد.
فرخی از تشکیل کمیته راهبردی با همکاری معاونت امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی زنجان برای طرح ارتقا و کاهش آلاینده در هشت محصول منتخب خبر داد و گفت: با عنایت به ابلاغ مصوبات نشست ملی رؤسای دبیرخانههای کارگروه سلامت و امنیت غذایی اصلاح و بهبود میانگین عوامل خطرزای شاخص (سموم آفات نباتی، فلزات سنگین و نیترات) در هشت محصول کشاورزی پرمصرف در استان زنجان صورت میگیرد.
او افزود: سیب درختی، خیار بوتهای، خیار گلخانهای، گوجه فرنگی بوتهای، گوجه فرنگی گلخانهای، پیاز و سیب زمینی از جمله هشت محصولی هستند که در این طرح در استان مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام/ن