در این مطلب طرز تهیه کوکی کلاسیک آلفاورس را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه کوکی در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است.

کوکی‌های ساندویچی شکل آرژانتینی که با دلسه دولچه پر شده اند و درون پودر نارگیل غلتانده می‌شوند. این کوکی‌ها آنقدر نرم هستند که در دهان شما آب می‌شوند!

طرز تهیه کوکی کلاسیک آلفاورس


مواد لازم: 

۲۲۰ گرم کره نرم شده
۱۵۰ گرم پودر قند
۲۴۵ گرم آرد
۲۴۰ گرم نشاسته ذرت
۲ قاشق غذاخوری بکینگ پودر
۵ عدد زرده تخم مرغ
۱ قاشق غذاخوری عصاره وانیل
۳۰۰ گرم دلسه دولچه
۱/۴ پیمانه پودر نارگیل اختیاری

طرز تهیه:

آرد، نشاسته ذرت و بکینگ پودر را در یک کاسه قرار دهید. هم بزنید و کنار بگذارید.

در یک کاسه بزرگ کره و پودرقند را با همزن بزنید تا زمانی که نرم شود. تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید، وانیل را اضافه کنید هم بزنید سپس آرد را اضافه کنید و با همزن بزنید تا خمیر یکدست ایجاد شود. خمیر را با سلفون بپوشانید یک ساعت در یخچال بگذارید.
در سینی فر کاغذ روغنی بگذارید. کنار بگذارید.
خمیر را با وردنه صاف کنید تا به ضخامت ½ سانتی متر برسد. سپس با قالب ۵ سانتی دایره شکل برش بزنید. خمیر‌های باقیمانده را هم ورز دهید صاف کنید و قالب بزنید.
کوکی‌ها را روی کاغذ روغنی بگذارید و ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کرده تا گرم شود.
کوکی‌های را به مدت ۸ دقیقه در فر بگذارید تا کمی طلایی شود.

نصف کوکی‌ها را برگردانید با قیف یا قاشق کمی دلسه دولچه روی این کوکی‌ها بریزید کوکی‌های دیگر را روی آن‌ها قرار دهید تا مانند ساندویچ شود کمی فشار دهید. برای تزیین کوکی‌ها را در پودر نارگیل بزنید و کمی پودر قند روی آن‌ها بپاشید. سرو و نوش جان کنید.

منبع: شفان

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.