برای تهیه‌ی پیاز داغ چند روش وجود دارد که در گزارش زیر به آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  پیاز داغ یا پیاز سرخ کرده یکی از اصلی‌ترین مواد برای تهیه‌ی غذا است، ما ایرانی‌ها از پیاز داغ برای تزیین بعضی از غذا‌ها استفاده می‌کنیم. در ادامه با نکات و روش‌های تهیه‌ی پیاز داغ آشنا می‌شوید.

طرز تهیه انواع پیاز داغ

برای تهیه‌ی پیاز داغ چند روش وجود دارد که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

• بهترین روش برای تهیه‌ی پیاز داغ چیپسی این است که ابتدا پیاز‌ها را خلالی در اندازه‌های یکسان خرد کنید سپس داخل قابلمه‌ای آب بریزید و اجازه بدهید بجوش بیاید مقداری نمک داخل آب بریزید و بعد پیاز‌های خرد شده را به آن اضافه کنید بعد از اینکه ۵ دقیقه جوشید تا حدی که پیاز‌ها شفاف شوند، آن‌ها را داخل آبکش بریزید و بعد روی پارچه پهن کنید زمانی که آب آن کاملا از بین رفت مقداری روغن داخل تابه بریزید و روی شعله‌ی گاز قرار بدهید زمانی که روغن داغ شد پیاز‌ها را به آرامی به آن اضافه کنید، حجم پیازی که به روغن داغ اضافه می‌کنید نباید زیاد باشد.

سپس پیاز‌ها را هم بزنید تا نسوزند و زمانی که رنگ پیاز‌ها کمی تغییر کرد آن را درون آبکش بریزید تا روغن اضافی آن‌ها خارج شوند. اگر پیاز‌ها را زیاد طلایی کنید تا خارج کردن آن‌ها داخل روغن و یا تا زمان سرد شدن روغن رنگ آن‌ها تیره‌تر می‌شود و سبب تلخ شدن آن‌ها می‌شود.

روش تهیه‌ی پیاز داغ مجلسی

با این روش پیاز داغ مجلسی و خشکی را خواهید داشت.

• روشی دیگر برای خشک شدن پیاز داغ‌ها این است که آن‌ها را بعد از خرد کردن کمی داخل شیر بجوشانید؛ و بعد آبکش کنید و در روغن سرخ کنید.

• برای تهیه‌ی پیاز داغ ابتدا پیاز را خلالی خرد کنید و بعد روغن را داخل تابه بریزید و آن‌ها را با روغن فراوان سرخ کنید این روش یکی از آسانترین روش برای سرخ کردن پیاز است.

• یک روش آسانی دیگر برای سرخ کردن پیاز این است که پیاز‌ها را خرد کرده و داخل تابه‌ای بریزید و زیر آن را روشن کنید زمانی که آب انداخت و آب آن تمام شد روغن را به آن اضافه کنید و اجازه بدهید سرخ شوند.

نکاتی برای تهیه‌ی پیاز داغ:

• اولین و مهم‌ترین نکته‌ای که برای تهیه پیاز داغ باید رعایت کنید این است که پیاز‌ها باید در یک اندازه خرد شوند پیاز‌های نازک زودتر سرخ می‌شوند و پیاز‌های کلفت‌تر دیرتر سرخ می‌شوند اگر این مدل‌ها با هم باشند یک سری از پیاز‌ها می‌سوزند و یک سری سرخ نمی‌شوند و ظاهر بدی پیدا می‌کنند.

• برای خوش رنگ شدن پیاز داغ‌ها در انتهای کار مقداری زردچوبه یا زعفران به آن اضافه کنید.

• برای چیپسی و خشک شدن پیاز‌ها حتما بعد از سرخ کردن آن‌ها را داخل آبکش قرار بدهید.

• هرگز پیاز‌ها را در حجم زیاد داخل تابه نریزید، زیرا این کار باعث می‌شود پیاز‌ها زیاد خوب سرخ نشوند. بهتر است با حجم کم در چندین مرتبه سرخ کنید.

• از پیاز داغ چیپسی برای تزیین غذا‌های مجلسی تان و آش‌ها استفاده کنید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۵۵ ۰۲ تير ۱۳۹۹
فعلا پیاز ارزون شده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۲۲ ۰۲ تير ۱۳۹۹
ممنون،عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
فراموش شدگان
۱۹:۴۸ ۰۱ تير ۱۳۹۹
سلام.. ممنون از راهنمای شما.. لازم ذکر اینه که این روش پیاز بدرد آقازاده‌ها میخوره. نه مردمی که تو پول خرید نون شبشون موندن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۴۲ ۳۱ خرداد ۱۳۹۹
خیلی جالب و اموزنده بود بعد مدتها یه مطلب حسابی خواندیم
Iran (Islamic Republic of)
منتظر
۱۹:۳۷ ۳۰ خرداد ۱۳۹۹
متشکرم . مشکل من با پیاز داغ حل شد .