به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در نشست مشترک با وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه آموزش و پرورش با ۱۵ میلیون دانش آموز فعالیت میکند که بازار خوبی برای استارتاپ آموزشی است، اظهار کرد: از ابتدای شیوع کرونا تا کنون برای استارتاپ های آموزش، روزهای خوبی بود.
او افزود: بسیاری از این استارتاپ ها رشد بالای ۱۰۰۰ درصد داشتند. این بحران فرصت مناسبی بود تا استارتاپهای آموزشی، خدمات خود را بیش از گذشته ارائه دهند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور ادامه داد: امیدواریم این شرکتها بتوانند بر پایه سرمایه گذاری که در این دوران انجام داده اند با همکاری آموزش و پرورش به اهداف خود برسند.
ستاری تاکید کرد: یکی از خطرهای جانبی آموزش مجازی این است که سیستم آموزشی، از دست کشور خارج شود. بنابراین باید در تکامل باشیم و محتوای آموزشی مناسب برای بچهها داشته باشیم.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری با اشاره به اینکه فضای مجازی به عدالت کمک میکند، تصریح کرد: یک محتوای آموزشی را میتوانیم به همه افراد از روستا تا شهر ارائه دهیم و بسیاری از اتفاقات شبکه شاد را بی نظیر میدانیم.
ستاری بیان کرد: آموزش و پرورش از ابتدای مهر و جاافتادهتر از قبل میتواند از زیر ساخت موجود بهره گیرد و این فرصت یک ماهه زمان مناسبی برای تکمیل شبکه «شاد» است.
ستاری در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه در این چند ماه شاهد رشد استارتاپ های آموزشی بودیم، گفت: وجود کرونا موجب شد استارتاپها رشد کنند و کسب و کارها نو پا نباشند و این امکان فراهم شد تا در حوزه تولید محتوا هم کمک کنند.
او با بیان اینکه باوجود استارتاپها، برهه جدیدی در آموزش رقم میخورد، افزود: آموزش و پرورش میتواند با شرکتهای خصوصی اقدامات خوبی داشته باشد؛ توسعه عدالت آموزشی بحث جدی است و دانش آموزان مناطق محروم از این فرصت بهره مند میشوند.
ستاری گفت: با استفاده از این امکانات، آموزش و پرورش میتواند در فرصت ۲ تا ۳ ماه باقی مانده تا سال تحصیلی جدید، زیر ساختهای آموزش مجازی را توسعه دهد.
انتهای پیام/