به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خورش گوجه فرنگی جزو انواع خورشهای معروف و خوشمزه ایرانی است که البته چندی هم به املت گوجه فرنگی شباهت دارد. این غذای پرطرفدار و خوشمزه ایرانی خاصه استانهای شمال کشور مانند گیلان میباشد که بسیار مرسوم بوده و طرفداران بسیاری نیز دارد.
این غذا به این دلیل که آماده کردن آن بسیار راحت و ساده است و البته طعم خوبی نیز داشته، که بسیار مرسوم و پرطرفدار شده است.
راحتی و دستور پخت ساده این غذا که در تمام فصول سال میتوانید آن را طبخ کنید باعث شده که اکثر بانوان این غذا را انتخاب و در منزل آماده کنند. گوجه فرنگی نیز جزو یکی از سبزیجات پرخاصیت و مفید است که دارای انواع ویتامینهای A، B، C، کلسیم، فولیک اسید، فسفر، پتاسیم، مس، منیزیم وغیره میباشد. ۹۵ درصد محتوای گوجه فرنگی آب و ۵ درصد فیبر و کربوهیدرات میباشد.
تمام این مواد معدنی باعث ایجاد خاصیتهای درمانی بسیار مفید در گوجه فرنگی شده است و ارزش غذایی بالایی را ایجاد کرده است. از این رو فواید بسیاری، چون تقویت بینایی، محافظت از پوست و مو، بهبود سلامت دستگاه گوارش، کاهش وزن، تقویت سیستم ایمنی بدن، ترمیم و استحکام استخوانها وغیره را برای بدن دارد.
مواد لازم
گوجه فرنگی متوسط: ۴ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
حبه سیر: ۴ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
آب: ۱ لیوان
روغن مایع: به میزان لازم
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم
مراحل پخت
پیاز را نگینی خرد کنید و در قابلمه با کمی روغن تفت دهید تا سرخ شود.
ادویهها را به پیاز اضافه و سپس رب گوجه فرنگی را افزوده و مواد را کامل مخلوط کنید.
سپس گوجه فرنگی را رنده کرده و به ظرف اضافه کنید و کمی تفت دهید.
یک لیوان آب را به ظرف افزوده و بگذارید با حرارت ملایم گوجه فرنگیها بپزد.
در یک ماهیتابه جداگانه کمی روغن بریزید و سیرها را رنده کرده و در ماهی تابه تفت دهید.
سپس تخم مرغ را به ماهی تابه اضافه کنید و بگذارید مانند نیمرو بپزد.
حالا تخم مرغها را با سیر مخلوط کرده و به قابلمه خورشت اضافه کنید.
بعد از غلیظ شدن و جا افتادن خورش با حرارت ملایم اجاق گاز را خاموش کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/